Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Phillip Margolin: MENNYT MUTTA MUISTOISSA. Suomentanut Pertti Koskela. 1993 Book Studio. 359-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä, takakannessa tarran jälkeä.

Mennyt mutta muistoissa (1995; Gone But Not Forgotten 1993) on yhdysvaltalaisen Phillip Margolinin teoksista myydyin ja ensimmäinen suomennettu. Oregonissa sijaitsevassa Portlandin kaupungissa käynnistyy merkillinen tapahtumasarja. Menestyvien liikemiesten vaimoja katoaa jäljettömiin. He jättävät jälkeensä vain mustan ruusun ja viestin jossa lukee: ”Mennyt mutta muistoissa”. Samankaltainen mystinen katoamisten ketju on tapahtunut kymmenen vuotta aiemmin New Yorkin Hunter’s Pointissa – mutta tappaja on saatu kiinni ja tuomittu jo aikaa sitten. Betsy Tannenbaum, asianajaja joka on tunnettu aktiivina feministiä, saa yllättävän toimeksiannon: paikallinen multimiljonääri Martin Darius haluaa palkata hänet edunvalvojakseen – jostakin mystisestä syystä. Nancy Gordon, alkuperäisen ”ruusumurhaajan” tapauksen selvittänyt etsivä, ei ole nukkunut kunnolla kymmeneen vuoteen. Hän uskoo että todellinen tappaja on edelleen vapaalla jalalla. Yleinen syyttäjä Alan Page yrittää selvittää uutta katoamisaaltoa, kun Nancy Gordon eräänä iltana ilmestyy hänen ovelleen…valmiina kertomaan tarinan, jota kukaan ei ikinä uskoisi.

Valvottaa lukijaa aamunkoittoon saakka.” - Kirkus Reviews

Phillip Margolin (s. 1944 New York) on yhdysvaltalainen juristi ja rikoskirjailija. Suoritettuaan BA-tutkinnon 1965 hän toimi Peace Corps -järjestön vapaaehtoistyöntekijänä Liberiassa vuoteen 1967. Hän valmistui juristiksi 1970. Työskenneltyään Oregonin hovioikeudessa ja toimittuaan asianajajana rikosasioissa hän jäi 1996 päätoimiseksi kirjailijaksi. Hänen teoksensa Mennyt mutta muistoissa (1995; Gone But Not Forgotten 1993) on käännetty yli 20 kielelle, sitä on myyty yli puolitoista miljoonaa kappaletta ja sen pohjalta on tehty 2004 televisiosarja pääosissa Brooke Shields ja Scott Glenn. Suomeksi ovat ilmestyneet myös teokset Kivisydän (1996), Pimeän jälkeen (1997), Palava mies (1998) ja Hautaanpanijan leski (1999).

 

2. Brian Coffey: KIVEEN HAKATTU KUOLEMA. Suom. Reijo Kalvas. Kannen kuva: Kari T. Leppänen. 1996 Book Studio. 181-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, kannessa pieni tarranjälki (ks. kuva).

Kiveen hakattu kuolema (1996; The Wall of Masks 1975 ) on Dean Koontzin kirjailijanimellä Brian Coffey julkaisema puhdasverinen ja vauhdikas seikkailuromaani vanhan hyvän ajan malliin. Päähenkilö Mike Tucker on nykyajan Robin Hood. Hän toimii lain varjoisalla puolella, mutta varastaa vain niiltä joilla on maallista omaisuutta enemmän kuin omiksi tarpeiksi ... kuten vaikkapa mafialta, jolle muutama satatuhatta dollaria on pelkkä juomaraha. Ja kun kyseessä ovat mayakulttuurin aiemmin tuntemattomat rauniot, joilla mafiosot aikovat lyödä rahoiksi, taiteenystävä Tucker kokee suorastaan velvollisuudekseen vetää välistä...

Dean Koontz (s. 1945 Pennsylvania) on yhdysvaltalainen kirjailija, joka tunnetaan ennen kaikkea kauhukirjailijana. Hänellä on tapana yhdistellä teoksissaan monien eri lajityyppien aineksia, kauhua, jännitystä, romantiikkaa, tieteisaiheita ja arkielämän realisimia. Useita hänen kirjojaan on filmattu. Koontz on käyttänyt useita kirjailijanimiä, mm. David Axton, Brian Coffey, Deanne Dwyer, K. R. Dwyer, John Hill, Leigh Nichols, Anthony North, Richard Paige, Owen West ja Aaron Wolfe. Dean Koontz syntyi ja vietti nuoruutensa Pennsylvaniassa köyhässä perheessä. Hänen ensimmäiset teoksensa olivat 1960- ja -70-lukujen vaihteessa julkaistut parikymmentä tieteisromaania. Yliopistosta valmistumisensa jälkeen hän työskenteli ensin häiriintyneiden nuorten kanssa ja myöhemmin englannin opettajana kirjoittaen kaikki yöt ja viikonloput. Viimein hän valitsi kirjailijan ammatin. Hänen kirjojaan on julkaistu 38 eri kielellä ja myyty yli 200 miljoona kappaletta; luku kasvaa vuosittain 17 miljoonalla. Viimeiset kymmenen kirjaa ovat kaikki olleet New York Timesin best seller -listan ykkösiä.



 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 59 vrk 8 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 59 vrk 8 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.