Kuvaus

[0916]

Klikkaa kuva isommaksi.

Kuvanmukainen HYVÄSSÄ iskussa oleva (omiste siisti) nidottu opus Johnny Depp / Hollywood Moviestars / elämäkerta diggareille.

Brian J. Robb: JOHNNY DEPP - Kapinallinen

Hollywoodin megatähti valkokankaalla ja sen takana

Johnny Depp on aikamme karismaattisimpia elokuvanäyttelijöitä. Hän on tehnyt vaikuttavaa jälkeä mm. Jack Sparrow´n roolissa, ja lisää on luvassa Pirates of Caribbean -trilogian jatko-osien myötä.
Huolellisesti taustoistetussa henkilökuvassa käydään läpi sekä Deppin rankat lapsuus- ja nuoruusvuodet että hänen kaksikymmentä vuotta kestänyt elokuvauransa. Kirjassa käsitellään myös Deppin kuohuvaa elämää roolien takana. Kirjaan sisältyy 16-sivuinen kuvaliite.

Suomentanut Jouni Porio

MINERVA

WS Bookwell Oy, Juva 2009

VOITTOHUUTO ja PK. 1.80e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.
 

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,50 €
Sulkeutuu 47 vrk 20 h 38 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 47 vrk 20 h 38 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.