Kuvaus

HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva opus Leonardo Di Caprio diggareille. 

Brian J. Robb: Leonardo Di Caprio 

Leonardo DiCaprio on yksi 90-luvun suosituimmista näyttelijöistä, joka on osoittanut poikkeuksellista lahjakkuutta jo hyvin nuorena. Hänet muistetaan suorituksistaan muiden muassa William Shakespearen Romeossa ja Juliassa sekä Titanicissa. Näiden unohtamattomien pääosien lisäksi hänet tunnetaan uskaliaana ja tinkimättömänä näyttelijänä, joka ei epäröi tarttua myös pienimuotoisiin, taiteellisesti haastaviin ja keskustelua herättäviin rooleihin. Työn kiinnostavuus on DiCapriolle tärkeämpää kuin idolin asemassa pysyminen ja suuren yleisön suosio. Silti hänen valovoimansa on voittanut miljoonien ihailijoiden sydämet puolelleen.

Leonardo DiCaprio -kirja valoittaa vuosikymmenemme ykkösnäyttelijän taustaa -hänen lapsuuttaan, kehitystään ja työtään monipuolisten roolien tulkitsijana. Intiimiä henkilökuvaa täydentävät lukuisat vaikuttavat valokuvat DiCapriosta ja hänen elokuvistaan.

2. painos

Suomentanut Katriina Savolainen

Printed in Great Britain by Jarrold Book Printing, Thetford 1998

TAMMI

VOITTOHUUTO ja PK.  3,75e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12. 

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä, joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta pyrin silti aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,25 €
tai
Sulkeutuu 18 vrk 6 h 33 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,25 € Sulkeutuu 18 vrk 6 h 33 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.