Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. BRIDGE. PERUSKURSSI. Ensimmäinen painos. Kauko Koistinen. 1995 Suomen Bridgeliitto. 67-sivuinen vihkomuotoinen nide (25 x 17,5 cm), lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Bridge. Peruskurssi (1995) -kija on ensisijaisesti tarkoitettu vasta-alkajille, mutta myös jonkin verran pelanneille perusasioiden kertaamisesta on varmasti hyötyä. Kirja on jakaantunut yhdeksään oppituntiin. Jokaisen oppitunnin lopussa on harjoitustehtäviä, joiden avulla voit tarkistaan, kuinka hyvin olet omaksunut oppitunnin aiheet. Vastaukset harjoitustehtäviin löytyvät kirjan lopusta. Bridge on maailman suosituin korttipeli. Maailmassa on arviolta kymmenen miljoonaa harrastajaa ja jäsenliittoihinsa rekisteröityneitä pelaajia on yksinomaan Euroopassa yli 400 000. Bridge on erinomainen sosiaalisen kanssakäymisen muoto, jossa eri-ikäiset ja erilaisista yhteiskunnallisista lähtökohdista olevat ihmiset tasa-arvoisina tapaavat toisiaan pelipöydän ääressä.

 

2. PASIANSSIT. Toimittanut Ilmo Kurki-Suonio. 2003 Otava. 144-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Pasianssit (1982; tanskalainen alkuteos Georg Rona: Kabaledjævelen) antaa selkeät ja yksityiskohtaiset ohjeet eri pasiansseihin, niin että aloittelijakin pääsee pelin kulusta hyvin perille - kokenut pelaaja puolestaan voi kokeilla taitojaan itselleen uusissa peleissä. Pasianssit ovat yhden tai kahden pakan, joskus myös kahden tai useamman henkilön pasiansseja. Erilaisia pasiansseja on lukemattomia ja kirjassa esitellyistäkin on muunnelmia. Sisällys: Pasianssisanasto, Monenpasianssit, Poistopasianssit, Järjestelypasianssit, Harppupasianssit, Viuhkapasianssit, Laskupasianssit, Risti- ja tähtipasianssit, Muut rakennuspasianssit

 

 

  

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
tai
Sulkeutuu 55 vrk 9 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 55 vrk 9 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.