Tuote on myyty käyttäjälle oikoj hintaan 4,40 €

Kuvaus

"BRITISH AIRPOWER YEARBOOK 2022", englantilainen sotilasilmailua käsittelevä julkaisu. A4-koko, 114 sivua, pehmeät kannet, runsas kuvitus. Kunnoltaan
uuden veroinen.

Tämä on nimetty Yearbook mutta muodoltaan lähinnä paksumpaa aikakauslehteä vastaava. Nimensä mukaisesti se esittelee Iso-Britannian kuninkaallisten ilmavoimien (RAF), laivaston lentojoukkojen (FAA) ja maavoimien lentojoukkojen (AAC) lentokoneita, helikoptereita ja lennokkeja, sekä niiden käyttöä vuosien 2021 - 22 aikana mm. Afganistanin ja Irakin suunnilla sekä myös toimintaa, organisaatiota ja kehityshankkeita kotimaassa. Helikoptereiden käyttöä pelastusoperaatioissa ja mm. COVID-19-kriisin hoidossa esitellään. Molemmat uudet lentotukialukset (HMS Queen Elisabeth ja Prince of Wales) esitellään omissa artikkeleissaan.
Käytössä olevista konetyypeistä on kustakin 1 - 2 sivun yhteenvedot, runsaan kuvituksen kera. Mukana mm. Suomen ilmavoimien tiimoilta tutut F-35-häivehävittäjä ja BAe Hawk-harjoitushävittäjä. Uusi merivalvontakone P-8 Poseidon on saanut hyvän artikkelin.

Ostaja maksaa postikulut 3.50 €. HUOM! Helposti-kuoreen mahtuu toinenkin lehti, katso myös muut militaria- ja lentosota-ilmoitukseni.


ilmasota ilmailuhistoriallinen royal air force navy army kabul afganistan lentäjä pilotti hävittäjä pommikone helikopteri irakin ukrainan sota lentotukialus carrier lehti siivet ilmailu nato kabul

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
4,40 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.3.2024 21:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.