Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kersantti Matt Baker ja hänen laskuvarjojoukoista koostunut ryhmänsä (101st Airborne paratroopers) hajautuivat ympäri ranskalaista maaseutua Normandian maihinnousua edeltäneen, kuuluisan laskuvarjojoukkojen pudotuksen yhteydessä. Pelin tarinan edetessä pelaajan (kersantti Baker) täytyy valita tehtävän onnistumisen ja miehiensä - hänen aseveljiensä - henkien välillä. Brothers in Arms on ainoa ensimmäisen persoonan taktinen räiskintä, joka sijoittuu Toiseen Maailmansotaan. Intuitiivinen ja helppokäyttöinen ryhmäohjaus vetoaa sekä hardcore-pelaajiin, että tavalliseen pelikansaan.

Pelissä on yli 20 aitoa sotilashahmoa, joilla jokaisella on selvästi omanlaisensa persoonallisuus, ulkonäkö ja tyyli. Mullistavan tekoälyn ansiosta liittoutuneet ja viholliset käyttävät käytännössä vakiintuneita toimintamalleja vihollisiaan kohdatessaan. Historiallisesti tarkat ja yksityiskohtaiset taistelukentät, tapahtumat ja varusteet on luotu uudelleen aidon sotamateriaalin pohjalta. Innovatiivinen moninpeli päästää pelaajat komentamaan tekoälyllä varustettuja kolmen miehen tiimejä älyä ja taitoa vaativissa taisteluissa suorittaessaan jännittäviä tehtäväkohteita.

LAITTEISTOSUOSITUS    P IV 2.5 Ghz -prosessori. 1 Gt RAM-muistia. 64 Mt videokortti (3d): GEFORCE 3 tai uudempi (varjostus-, Direct X 9.0c -tuki). Windows®- ja Direct X 9.0c -yhteensopiva äänikortti. 128 Ktps LAN- moninpeliä varten.

LAITTEISTOVAATIMUS    Windows 2000/XP ainoastaan. P3 1 Ghz prosessori. 512 Mt RAM. 5 Gt kiintolevytilaa. 32 Mt:n videokortti (3d): GeForce 3 tai uudempi, ATI Radeon 8500 tai uudempi (varjostus-, Direct X 9.0c -tuki jne.). Huom! GeForce 4MX ei toimi tämän pelin kanssa, koska 4MX ei tue varjostusta. Direct X 9.0c (sisältyy). 16-bittinen Direct X 9.0c -yhteensopiva ja Dolby Digital audio-ääntä tukeva äänikortti. 4xDVD-Rom. Näppäimistö, hiiri (ainoastaan). Moninpeli modeemin kautta tai LAN (64 ktps).

Huom! Toisin kuin kuvassa, kyseessä on Best of Games -uudelleenjulkaisu.

Kotelon kunto: Hyvä
Levyn kunto: Hyvä
Manuaalin kunto: Hyvä
Tuotenumero: EP208

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.8.2017 15:40

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.