Kuvaus

Bruce Willis Collection  -  4 DVD Box

 

HOSTAGE - PANTTIVANKI (2005)

Ohjaaja: Florent Emilio Siri
Näyttelijät: Bruce Willis, Kevin Pollak, Jimmy Bennett, Michelle HornLAPD:n panttivankineuvottelija Jeff Talley päättää hakeutua rauhallisempiin maisemiin, kun eräs panttivankitilanne saa traagisen lopun. Kohtalo ei kuitenkaan aio päästää kovia kokenutta veteraania yhtään sen helpommalla tämän ryhtyessä pikkukaupungin poliisipäälliköksi. Kolme nuorisorikollista ottaa epäonnistuneen ryöstökeikan päätteeksi paikallisen perheen panttivangikseen. Perheenpää sattuu olemaan korruptoitunut kirjanpitäjä, ja kodin tietokoneelta löytyy äärimmäisen valonarkaa informaatiota, joka vaarantaa salaperäiset rikolliset ja heidän operaationsa. Niinpä he päättävät varmistella asemiaan ottamalla omat panttivankinsa. Tulenarassa tilanteessa Talleyn on turvauduttava vanhoihin taitoihinsa pitääkseen kaikki panttivangit hengissä.

-----------------------------------------------------------------------------WHOLE TEN YARDS - KOKO POTTI 2 (2003)

Ohjaaja: Howard Deutch
Näyttelijät: Bruce Willis, Matthew Perry, Amanda Peet, Natasha HenstridgeLavastettuaan kuolemansa palkkamurhaaja Jimmy ”The Tulip” Tudeski (Bruce Willis) on viettänyt hyvin ansaittuja eläkepäiviään huushollin hoitamisen, kokkailun ja psykoterapian parissa. Mutta eräänä päivänä oven taakse saapuu vanha ”ystävä” Oz (Matthew Perry), joka rukoilee Jimmya pelastamaan vaimonsa unkarilaisen rikollisjoukon kynsistä. Kun mukaan sotkeutuu vielä kostonhimoinen mafioso, on Jimmyn ja Ozin yhdistettävä voimansa vetääkseen koko potin kotiin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------FOUR ROOMS - NELJÄ HUONETTA (1995)

Ohjaaja: Allison Anders, Alexandre Rockwell, Robert Rodriguez, Quentin Tarantino
Näyttelijät: Sammi Davis, Amanda De Cadenet, Valeria Golino, MadonnaUudenvuoden aattona Mon Signor-hotellissa työskentelevällä hissipoika Tedillä on edessään elämänsä villein yö. Hääriessään huonepalvelijana hän törmää varsin erikoisiin tapauksiin. Four Rooms eli Neljä huonetta-elokuva on näppärällä tavalla yhdistelmä neljää eri ohjaajaa ja käsikirjoitusta. Ohjaajina on häärineet mm. Robert Rodriques sekä Quentin Tarantino.

-----------------------------------------------------------------------------------

BANDITS (2001)

Ohjaaja: Barry Levinson
Näyttelijät: Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Cate Blanchett, Troy GarityJoe ja Terry pakenevat sementtirekalla vankilasta ja alkavat ryöstää pankkeja varsin omintakeiselle metodilla: parivaljakko kidnappaa pankinjohtajan ja tämän perheen ja yöpyy heidän luonaan. Aamulla mennään sitten yhdessä pankkiin hakemaan rahat. Joe ja Terry nousevat kansansuosikeiksi herrasmiesmäisten menetelmiensä ansiosta ja turhautunut kotirouva Kate pyrähtää ryövärien syliin. Mutta hulppeiden ryöstöjen sarja on katkolla: pankinjohtajat saavat kyllä ennemmin tai myöhemmin selville, että nämä miehet kaihtavat väkivaltaa. Mutta vielä on aikaa tehdä se viimeinen keikka.

--------------------------------------------------------------------------------

 

Kesto yhteensä:
6 tuntia 58 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi

R2

K-15

Pohjoismainen julkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,98 €
Sulkeutuu 77 vrk 8 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,98 € Sulkeutuu 77 vrk 8 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.