Kuvaus

Kirjoittanut: Louid Albert
Kuvittanut: William Vance

Bruno Brazil on salaisten agenttien kuningas. Hän johtaa teräshermoista Kaimaanien iskuryhmää, joka on erikoistunut mafian ja järjestäytyneen kansainvälisen rikollisuuden tuhoamiseen.
Kaimaanien iskuryhmällä on aseistuksenaan agenttimaailman viimeisimmät huippusalaiset keksinnöt, upeimmat vielä toistaiseksi tuntemattomia ammattimiestenkin keskuudessa.

Bruno Brazilin seikkailuista kertovat aikaisemmin ilmestyneet albumit Kuoleman Karuselli Sacramentossa, Viittä vaille maailmanloppu ja Ruumisregatta ovat saaneet Suomessa hyvin innostuneen vastaanoton.

Tämän albumin arvoituksena on huippusalainen Amaranten järjestelmän peitenimellä kulkeva tarkoin varjeltu mullistava keksintö. Vastapuolen salaiset agentit ovat saaneet vihiä järjestelmän tiedot omaavista avaintahoista ja pyrkivät tuhoamaan nämä heti. Heidän katalien aikeidensa tyhjäksitekeminen uskotaan Bruno Brazilin Kaimaaneille. Ehtivätkö he ajoissa? Ensimmäinen avainhenkilö on jo ensimmäisellä sivulle kulkemassa kohti tuhoisaa loppuaan. Ja seuraa riittää. Koko maapallo on vaarassa!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

5 €
Sulkeutuu 12 vrk 2 h 11 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 12 vrk 2 h 11 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.