Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Hieno albumi.
AOR namia.

Cuts Like a Knife is the third studio album by Canadian singer-songwriter Bryan Adams. Released on 18 January 1983 by A&M Records, the album was a huge commercial success in the United States and Canada. Three singles were released worldwide from the album: "Straight from the Heart", the title track and "This Time"; the three were responsible for launching Adams into mainstream popularity.

1."The Only One"3:16

2."Take Me Back"4:41

3."This Time"3:20

4."Straight from the Heart" (Adams, Eric Kagna)3:31

5."Cuts Like a Knife"5:17

6."I'm Ready"3:58

7."What's It Gonna Be"3:40

8."Don't Leave Me Lonely" (Adams, Vallance, Eric Carr)2:58

9."Let Him Know"3:11

10."The Best Was Yet to Come"3:04

 

Bryan Guy Adams (s. 5. marraskuuta 1959 Kingston, Kanada) on kanadalainen rockmuusikko ja valokuvaaja. Hänen tunnettuja kappaleitaan ovat muun muassa ”Summer of ’69”, ”Heaven”, ”(Everything I Do) I Do It for You”, ”Cuts Like a Knife”, ”Run to You” ja ”Please Forgive Me”. Hänelle on myönnetty Order of Canada ja Order of British Columbia -kunniamerkit.

Musiikin lisäksi Adams on julkaissut kaksi valokuvakirjaa, Made in Canada (1999) ja American Women (2005). Molempien kirjojen tuotot on ohjattu rintasyövän hoitojen tutkimukseen. Adamsin kuvia on julkaistu muun muassa britti-Voguessa, Vanity Fairissa, Harper's Bazaarissa ja Interview’ssä, ja hän on pitänyt lukuisia valokuvanäyttelyitä.

Bryan Adams on myös laulanut joidenkin elokuvien kappaleita. Tunnetuin on ”Everything I Do (I Do It for You)” elokuvasta Robin Hood – varkaiden ruhtinas.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 20:40
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.