Kuvaus

"Teoksen runkona ovat muistikuvat professori Honkasalon pitkän elämän varrelta. Varhaisimmat niistä ovat peräisin viime vuosisadan viimeisen vuosikymmenen alkupuolelta. Hän ei ole vain kertonut tapauksista ja henkilöistä, vaan liittänyt muisteloihinsa mietteitään, ajatuksian ja usein myös periaatteellisia kannanottojaan.

Oppikoulusta puhuessaan professori Honkasalo esittelee luokkatovereistaan näkyvimmät hahmot: Frans Emil Sillanpään, Lauri Pohjanpään, Lauri Keson, Antti Vesikiven, Aarne Somersalon, Bertil Strömmerin ja Yrjö Raevuoren. Myös opettajille, joista mainittakoon tässä vain Eino Sakari Yrjö-Koskisen, H.M.J.Relander ja Werner Malinen, on omistettu tunnustuksen sanoja.

Pääosa teoksesta käsittelee oikeuselämää. Esitys perustuu niihin kokemuksiin, jotka tekijä on saanut ja niihin havantoihin, jotka hän on tehnyt harjoittaessaan kuusitoista vuotta asianajoa, istuessaan varatuomarin arvon saantiin tarvittavat käräjät, toimiessaan nimismiehenä ja kruununvoutina sekä ollessaan rikosoikeuden professorina yliopistossa 28 vuotta.

Teoksessa on viljelty paljon huumoria, johon oikeuselämä sattuvine tilanteineen antaa usein aihetta."

1967. 346 sivua. Sidottu.

Kansipaperin rreunoissa pikku repeämiä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

8 €
Sulkeutuu 44 vrk 5 h 10 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 44 vrk 5 h 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.