Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

"Teoksen runkona ovat muistikuvat professori Honkasalon pitkän elämän varrelta. Varhaisimmat niistä ovat peräisin viime vuosisadan viimeisen vuosikymmenen alkupuolelta. Hän ei ole vain kertonut tapauksista ja henkilöistä, vaan liittänyt muisteloihinsa mietteitään, ajatuksian ja usein myös periaatteellisia kannanottojaan.

Oppikoulusta puhuessaan professori Honkasalo esittelee luokkatovereistaan näkyvimmät hahmot: Frans Emil Sillanpään, Lauri Pohjanpään, Lauri Keson, Antti Vesikiven, Aarne Somersalon, Bertil Strömmerin ja Yrjö Raevuoren. Myös opettajille, joista mainittakoon tässä vain Eino Sakari Yrjö-Koskisen, H.M.J.Relander ja Werner Malinen, on omistettu tunnustuksen sanoja.

Pääosa teoksesta käsittelee oikeuselämää. Esitys perustuu niihin kokemuksiin, jotka tekijä on saanut ja niihin havantoihin, jotka hän on tehnyt harjoittaessaan kuusitoista vuotta asianajoa, istuessaan varatuomarin arvon saantiin tarvittavat käräjät, toimiessaan nimismiehenä ja kruununvoutina sekä ollessaan rikosoikeuden professorina yliopistossa 28 vuotta.

Teoksessa on viljelty paljon huumoria, johon oikeuselämä sattuvine tilanteineen antaa usein aihetta."

1967. 346 sivua. Sidottu.

Kansipaperin rreunoissa pikku repeämiä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.3.2018 10:50

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.