Kuvaus

Lars Bugge: Parhaat salaliittoteoriat

  • Bazar kustannus, 2006; pokkari, 191 sivua
  • Hyväkuntoinen käytetty kirja. Muutama pieni naarmu kannessa, muuten ok.
  • HINTA: 3 euroa + toimituskulut 4 euroa kirjeenä Suomessa = 7 euroa (tai seurattavana pakettina postikulut 6 euroa = 9 euroa: Suosittelen pakettia, varsinkin jos lähetyksen arvo on suurempi. En voi vastata postin hukkamista kirjeistä. 7-euron pakettiin saisi muitakin saman myyjän kirjoja yhteisillä postareilla. Katso esim. huumori - Haku - Huuto.net tai historia - Haku - Huuto.net )
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kohdetta, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

”Parempi innostua mielenkiintoisesta teoriasta, joka osoittautuu paikkansapitämättömäksi, kuin elää maailmassa, jossa mielikuvitus ja hyvä tarina eivät saa koskaan tilaisuutta.”

Salaliittoteoriat ovat nykyajan myyttejä, jotka haastavat virallisen totuuden. Jotkin tuntuvat tuulesta temmatuilta, toiset taas perustuvat vakavahenkiseen ja perusteelliseen tutkimustyöhön.

Moni luulee, että kaikki salaliittoteoriat ovat hullujen keksintöä ja että jotkut eivät yksinkertaisesti pysty hyväksymään maailmaa sellaisena kuin se on. Joissakin tapauksissa tämä eittämättä pitää paikkansa, mutta suositut salaliittoteoriat jatkavat elämäänsä siksi, että teoriat perustuvat kummallisiin tapahtumiin tai uskomattomiin sattumiin, jotka herättävät oikeutetusti epäilyksiä.

hakusanat:myytit salaliitot salaliittoteoriat historia prinsessa Dianan kuolema Olof Palmen murha Paul McCarthney Elvis Presley CIA vakoilu LSD Echelon Isoveli kuulee Vapaamuurarit Illuminati salaseurat Pyhä Graal Roswell alienit avaruus ufot chupacabra Napoleonin kuolema Aids Matrix Estonian haaksirikko Titanic Terrori iskut WTC 11.9. Musta leski Gianni Versacen murha Saddam Hussein Presidentti Clinton skandaali Walt Disney Voodoo Viiltäjä Jack Tutankhamonin murha Adolf Hitlerin ruumis Foo Fighters viljapeltokuviot Raamatun koodi salaiset koodit Temppeliritarit

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 103 vrk 9 h 42 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 103 vrk 9 h 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.