Tuote on myyty käyttäjälle ahjk hintaan 54,10 €

Kuvaus

HUOM!
Huutaessasi kohdetta sitoudut kohteessa mainittuihin toimitusehtoihin ja
kuluihin.

Huhtikuussa 2020 ostettu. Aktiivisessa käytössä ollut heinäkuusta joulukuuhun 2020. Tämän jälkeen vähäisemmällä käytöllä. Tarkoittaen, että useamman kuukauden ei käytössä ja sitten taas 2-3 viikkoa käytössä.  Kamera on koko ajan ollut sisätiloissa, sitä ei ole käytetty ulkona kertaakaan.  Viimeisen kerran ollut käytössä heinäkuussa 2022.

Kamera on testattu toimivaksi muilta osin paitsi kuvan lähettämisestä, koska ei ole SIM-korttia millä testata kuvan lähettämistä. Kamera ottaa kuvia muistikortille normaalisti.

Aikoinaan kun kamerassa oli SIM-kortti mukana se lähetti kuvat myös sähköpostiin. Parhaiten kuvien lähettäminen toimi Seneram palvelun kautta, mutta kuvien lähettäminen toimi silloin myös suoraan sähköpostiin. Tosin se välillä takkusi.

Kameraa on käytetty suurimmaksi osaksi akun kanssa. Paristoja on todella vähän käytetty kamerassa. Kamera toimii siis joko paristoilla, laturilla tai akulla. Varmaankin myös akkuparistoilla myöskin, tosin ei ole testattu.

Ainoa ero toiseen myynnissä olevaan vastaavaan kameraan on antenni, josta on kinnityskatkennut. Jos jostain löydän katkenneen kiinnitys osan sen saa mukaan, muutoin kamera tulee tässä kunnossa eli antennia ei saa paikoilleen. Joutuu siis ostamaan uuden antennin kuvien lähettämistä varten. Kamera toimii muutoin normaalisti. Aikoinan teippasin kiinnitysosan antenniin kiinni jolloin antenni toimi normaalisti, niin kauan kuin teippi piti osat kiinni toisissaan.

 

Mukaan:

Kamera joka testattu toimivaksi.

Alkuperäinen boksi missä tuli.

Antenni ( katkennut kiinnitysosa)

vihreä kiinnitysremmi jolla pystyy kameran kiinnittämään vaikka puuhun.

 

....................................................................................................................................................................

Huutajille tiedoksi:

Mikäli kohteessa on jotain epäselvää tai haluat jotain ylimääräistä tietoa kohteesta, kysy ennen huutoa. Näin vältät mahdolliset ongelmat.

Tarkempia tietoja toimituskuluista, toimitustavasta yms. löytyy    http://huutonetinfo.blogspot.fi/

Kohteilla on seitsemän arkipäivää maksuaikaa kohteen voittopäivämäärästä laskettuna.

Mikäli maksuaikaa tarvitsee enemmän saa sitä panttia vastaan.

Lunastamattomasta huudosta tulee negatiivinen palaute.

Huutaessasi kohteitani tarkistathan että omat tietosi ovat ajantasalla ja tiedoistasi löytyy voimassa oleva matkapuhelinnumero. Näitä tietoja tarvitaan postipakettia tai huutopakettia varten.

Kohteiden toimituskulut on pääsiassa laskettu postin / huutopaketin postitoimituksen mukaan. Kaikki postitus vaihtoehdot, kotiintuomiset tai noudot löytyvät hinnastoineen,
http://huutonetinfo.blogspot.fi/


Kohteet joissa toimituskulut 0 euroa tai joissa lukee ei PK ( ei postikuluja) Toimituskulut on laskettu halvimman postitoimituksen mukaan joko postin tai huutopaketti postin mukaan.

Mikäli kohteessa on kaupanpäällisiä, saa ne ainoastaan jos kohde huudetaan sille asetetulla lähtöhinnalla.  Mikäli kohteesta hyväksytään hintaehdotus joka alittaa kohteen lähtöhinnan ei kaupanpäällisiä saa kohteen mukana.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
54,10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.4.2024 21:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.