Kuvaus

tVoit nyt tayttaa PSP:si tuhansilla kysymyksilla musiikista, julkkiksista, televisiosta, urheilusta, tieteesta, luonnosta, elokuvista ja yleistiedosta.

tBuzz! Master Quiz on luotu varta vasten PSP:lle, ja se tarjoaa kuusi uutta kierrosta kuten aarimmaiseen nopeuteen perustuvan salamavisahaasteen, visuaalisisia kykyja vaativan kuvapelin, ja alynystyroita raastavan virushaasteen.

tJopa kuusi pelaajaa voi osallistua samaan visaan yhdella PSP:lla Passaa-tilassa. Perinteisen tietovisailun lisaksi pelaajat voivat joillakin kierroksilla huvitella tekemalla vastustajilleen kiusaa valitsemalla heille vaikeita aihepiireja. Toisessa moninpelitilassa, Juontajassa, voit astua itse Buzzin saappaisiin valitsemaan kysymykset ja jakamaan pisteita .

tPelia voi pelata myos monella PSP:lla. Pelinjako-ominaisuuden ansiosta yhta pelikopiota voi kayttaa jopa nelja pelaajaa. Buzz! Master Quiz tarjoaa myos kattavan yksinpelin, jonka 15 erilaista haastetta laittavat kaikki yleistiedon osa-alueet koetukselle.

  • ttNauti kolmen upouuden Buzz!-moninpelitilan tarjoamasta elamyksesta, jonka kokemiseen riittaa yksi PSP tai pelikopio
  • t
  • ttMittaa yleistietosi kattavassa yksinpelissa - onko sinusta vastaamaan Buzzin haasteeseen?
  • t
  • ttBuzz! Master Quizin yli 5 000 kysymysta, joita on hoystetty yli 1 000 kuvalla ja videolla, tarjoavat ikimuistoisen visaelamyksen!

 


Playstation Portable
Pelaajien lukumaara: 1-6
Pelin kieli: Suomi, ruotsi
Ikaraja: 12+






Tuote on uusi, viela muoveissa.

Hinta sisaltaa ALV 24%.


 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15,30 €
Sulkeutuu 101 vrk 5 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15,30 € Sulkeutuu 101 vrk 5 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.