Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Lontoon arkistojen salaisuudet julki - luotettava kuvaus Saksan merivoimista 1939-1945.

Tämä on ensimmäinen luotettava ja helppolukuinen dokumentti Saksan merivoimista toisessa maailmansodassa. Cajus Bekker on käyttänyt hyväkseen  Lontoon arkistoista vapautuneita sotapäiväkirjoja, jotka ovat olennaisen tärkeitä tosiasian mukaiselle tapausten kulun kuvaukselle. Tekijän pyrkimyksenä on antaa lukijalle luotettavaa tietoa ja vasta toissijaisesti tarjota tulkintamahdollisuuksia.Tapahtumain rinnalla etenevät myös henkilökuvaukset matruuseista amiraaleihin - joille Bekkerin oma laivastokokemus antaa luotettavuutta. Kirjan pääpaino on vuosissa 1939-1943, sillä Bekkerin mukaan ensimmäisen sotavuoden ja sitä edeltäneenkin ajan laiminlyönnit vaikuttivat ratkaisevasti sodan myöhempään kulkuun...

1. p.1973, Gummerus, 357 s. Itse kovakantinen kirja kansineen on ikäisekseen todella hyväkuntoinen mutta kirjan kansipapereissa on reilua ajan patinaa.

Postimaksut huutajalle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

13 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 15.11.2017 21:55

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.