Kuvaus

Siistikuntoinen pokkari, painovuosi 2011, sivuja 448.

Kivenhakkaaja on Läckbergin kolmas rikosromaani ja samalla hänen läpimurtoteoksensa. 

Takakannesta:
Fjällbackalainen hummerinkalastaja löytää merrastaan hukkuneen pikkutytön ruumiin ja tapausta pidetään ensin onnettomuutena. Ruumiinavauksessa käy kuitenkin ilmi, että tytön suussa on jälkiä makeasta vedestä ja saippuasta. Joku on hukuttanut tytön sisätiloissa, riisunut ruumiin ja heittänyt sen lopuksi mereen. Kuka on tappanut 7-vuotiaan Saran näin julmasti? Miksi ?

Patrik Hedström ja hänen kollegansa Tanumsheden poliisilaitoksella joutuvat jälleen keskelle monimutkaista murhatutkimusta. Patrikin tyttöystävä Erica on juuri saanut heidän ensimmäisen lapsensa ja suurena apuna raskaiden ensimmäisten viikkojen aikana on ollut juuri pienen Saran äiti. Fjällbackan idyllisen ulkokuoren alla piilee toinen todellisuus - naapurivihaa, sukujen välisiä konflikteja ja jotakin vielä synkempää. Tarinan varhaisimmat jäljet vievät 90 -luvulle: joskus menneisyys ei vain päästä otteestaan. 
 

Ostaja maksaa postimaksut Postin voimassaolevan hinnaston mukaisesti.. Lähetän Helposti -kirjeenä C4 (esim. 1.1.23 hinta oli 5,10 eur)

 

hakusanoja :  Helmet lukuhaaste 2021 (31)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 101 vrk 22 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,95 € Sulkeutuu 101 vrk 22 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.