Kuvaus

TEKIJÄ: Reinboth, Camilla
TEOKSEN NIMI: Johda ja kehitä asiakaspalvelua

Sidostyyppi: Sidottu, kuvakannet (kovakantinen)
Teoksen kuntoluokitus: K5 (uutta vastaava)
ISBN: 9789512657674
Kustantaja: Tammi
Painovuosi: 2008
Painos: 1
Kieli: suomi
Sivumäärä: 110
Sarja: Pro
Teoksen mitat: korkeus: 250 mm, leveys: 158 mm, paksuus: 11 mm, paino: 352 g

Muuta: takana hintalapun jäämää

Takateksti: Johda ja kehitä asiakaspalvelua kirjassa asiakaspalvelu on luokiteltu uudella tavalla kolmeksi tyyliksi. Tyylin mukaisesti asiakas nähdään ystävänä, kuninkaallisena tai yleisön jäsenenä. Yritys voi valita brändinsä, tavoittelemiensa asiakkaiden ja toimialansa pohjalta itselleen sopivan asiakaspalvelutyylin. Tyyli auttaa yritystä tekemään asiakaspalvelusta kilpailuedun, jolla se erottuu markkinoilla. Asiakaspalvelun johtaminen ja kehittäminen on osa yritystoiminnan kokonaisjohtamista. Kirjassa käydään läpi asiakaspalvelutyylin valintaan vaikuttavat tekijät sekä tyylin jalostaminen visiosta osaksi käytännön asiakaspalvelutyötä. Kirja paneutuu asiakaspalveluun henkilöstönäkökulmasta. Lisäksi kirjassa tarkastellaan asiakaspalvelun laadun ja asiakastyytyväisyyden kehittämistä. Huilunsoittaja, liukuhihno ja autiotalo ovat esimerkkejä tyypillisistä suomalaisista asiakaspalvelukonsepteista. Kirjassa nostetaan esiin suomalaisen asiakaspalvelun haasteet ja tarjotaan ohjeita tavallisista asiakaspalvelun ongelmista irrottautumiseen. Kirja on suunnattu asiakaspalvelusta, sen laadusta ja johtamisesta sekä suunnittelusta ja kehittämisestä vastaaville esimiehille, päälliköille ja yrittäjille. Kirja on suunnattu erityisesti sellaiseen kuluttaja-asiakaspalveluun, jossa asiakas kohdataan kasvotusten. Kirja soveltuu myös oppikirjaksi ammattikorkeakouluihin. Kirjan kirjoittaja, asiakaspalvelujohtamisen valmentaja Camilla Reinboth, yhdistää kirjassaan oman vahvan asiakaspalvelun työkokemuksensa akateemiseen koulutuk

TOIMITUSKULU: 3,9 euroa (Kirje seurannalla, pieni kartonkikuori). 7,5 euron postikululla toimitamme niin monta tuotetta kuin haluat. Ulkomaille tilatessasi kysy erikseen postikulu.

Tutustu myös verkkokauppaamme www.finlandiakirja.fi, mistä voit tilata suoraan verkko- ja korttimaksulla, laskulla, mobiilimaksulla, erämaksulla, PayPalilla sekä bittirahalla. Toimitustapoina sekä Schenker, Posti että Matkahuolto (myös kotiinkuljetuksella). We ship all over the world!

Katso myyjän muut saman tuoteryhmän kohteet
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
Sulkeutuu 93 vrk 20 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15 € Sulkeutuu 93 vrk 20 h 48 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.