Kuvaus

Hyvässä  iskussa oleva opus mm. SINKKUELÄMÄÄ diggareille.

Candace Bushnell: 4 Blondia 

Sinkkuelämää-kirjailija Candace Bushnell jatkaa tykitystään New Yorkin hulluista seurapiireistä.
Suurmenestys Neljä blondia kertoo neljän naisen elämästä valintojen edessä. B-luokan malli saa kyllä haluamansa miehen kesäksi, muttei elämältä mitä tahtoo. Lujatahtoinen lehtinainen joutuu kriisiin, kun aviomies viettää villin yön elokuvatähtiystävänsä kanssa. Lehdistön suosikkikaunotar vaipuu vainoharhaan yrittäessään liikaa avioliitossaan piirien tavoitelluimmen poikamiehen kanssa. Viimeisessä kertomuksessa lehtinainen lähtee Lontooseen etsimään kaipaamaansa rakkautta ja sitoutumista - yllättävin seurauksin.

Neljä blondia on nokkela, ironinen ja oivaltava lukijamatka Manhattanin julmanhauskalle planeetalle. 


Suomentanut Arto Schoroderus

2. painos

Norhaven Paperback a/s Viborg, Tanska 2002

VOITTOHUUTO ja PK. 2.20e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 03/19, 05/18, 10/17, 04/17, 01/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1,95 €
tai
Sulkeutuu 109 vrk 9 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,95 € Sulkeutuu 109 vrk 9 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.