Tuote on myyty käyttäjälle Koskiset hintaan 265 €

Kuvaus

Tästä uskollisesti palvellut kuvausvalmis digijärkkäripaketti sopuhintaan. Sisältää kameran, yleiskäyttöisen objektiivin, akkukahvan ja muut tarvittavat höysteet.

- Canon EOS 7D sisältäen alkuperäisen myyntipakkauksen vehkeet, paitsi jonkin turha mediakaapelin, jonka olen hukannut. Hukattu ei siis ole USB-datansiirtojohto, vaan sellainen oikeasti turha, jolla saa näytettyä kamerassa olevaa kamaa olkkarin televisiosta jonkin ihmeen komposiittiliitännän kautta.
Tarkoittaa, että kauppaan sisältyy: kameran runko, olkahihna, objektiivin reiän suojatulppa, laturi ja USB-USB mini datansiirtojohto, akkukotelon kansi, joka on tarpeen jos laitetta ajaa ilman akkukahvaa. Höysteet tarkemmin esillä kuvissa.

Sulkimella lauottu kautta aikain 52 537 ruutua. Valmistajan ilmoittama odotettu käyttöikä: 150 000 laukausta.

- Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS objektiivi, vastavalosuoja ja suojatulpat molempiin päihin. Hyvä yleislasi lähelle ja kauas. Pikku kolhu päällimmäisessä lasissa jokseenkin syrjässä edestä katsottuna oikeassa yläkulmassa. Olen laadun suhteen verrattain tarkka, mutta en ole koskaan huomannut haittaa kuvissa.

- Akkukahva BG-E7. Liittimiä suojaava muovinen suojahattu kadonnut. AA-paristokelkka mukaan.

- 2 Canonin alkuperäistä akkua, LP-E6. Aika paljon ajetut. Akun kunto -valikko näyttää varattavuudeksi 1/3, mutta kyllä näillä tuhannen ruutua räiskii yhä yhdellä latauksella.

- 8 GB Compact Flash -muistikortti, Sandisk Extreme UDMA, 60 MB/s.

Laite kaikkinensa on ostettu Suomesta 2011, eli on suomalaisen kuluttajansuojan alainen vehje. Kuitit tulee mukaan ainakin rungolle, akkukahvalle ja linssille. Alkuperäisten rasioiden perään on turha haikailla.

Sisäinen salama ilmoittaa välillä Err 50 ja edellyttää kameran uudelleenkäynnistystä. Voi olla jokin perus tyyppivika, jonka saa korjautettua JAS-tekniikassa ilmaiseksi, jos tuntuu, että yhdysrakenteiselle salamalle on käyttöä. Voi olla jotain akkujen ikään liittyvääkin.

Postitan vehkeen Puolasta. Postikulut Suomeen, noin 15 € sisältyy huutoon. Nouto Gdanskista OK.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
265 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.9.2019 20:35
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
9.9. klo 18:55
Kysymys poistettu.
9.9. klo 18:58

Dear Mrs. Dave,
Thank you for your interest. To be honest, I don't actually have one. Lowest price will become tangible as a result of the auction. You can try to submit your highest bid among the others to see where it ends.