Tuote on myyty käyttäjälle samolangor hintaan 400 €

Kuvaus

Myydään vähällä käytöllä ollut ja uudenveroisessa kunnossa oleva Canon EOS R50 + RF-S 18-45mm IS STM + RF-S 55-210mm IS STM Kamera ja objektiivi combo. Vain pienempää linssiä on käytetty suurempi on käyttämätön. Kuvia otettu alle 300.

Canon EOS R50 on erityisesti mobiilikuvaamisesta eteenpäin siirtyville kuvaajille ja sisällöntuottajille suunniteltu järjestelmäkamera, joka ottaa teräviä valokuvia ja tallentaa huippulaadukasta 4K -videokuvaa.

Canon EOS R50 -järjestelmäkamera sisältää 24,2 megapikselin APS-C kuvakennon, joka auttaa aikaansaamaan miellyttävän bokeh-sumennoksen kuvissa ja videoissa, ja kennon natiivi 6K resoluutio ylinäytteistetään huipputeräväksi 4K UHD 30 fps videokuvauksi. Kamera osaa älykkäästi ja automaattisesti vähentää kohinaa kuvissa ja videoissa, sekä hallitsee kirkkaimpien kohteiden voimakkuutta yökuvaustilassa, ja syventää kontrastia laajan dynaamisen alueen tilanteissa. EOS R50 käyttää Canonin ammattikameroista tuttua Dual Pixel CMOS Auto Focus II -automaattitarkennusjärjestelmää, joka tunnistaa nopeasti ja älykkäästi ihmiset, eläimet ja erilaiset ajoneuvot. EOS R50 kykenee sarjakuvaukseen 12 kuvan sekuntinopeudella ensimmäisellä sähköisellä sulkimen verholla, ja sähköisellä sulkimella jopa 15 kuvaa sekunnissa.

EOS R50 on monipuolinen, mutta helppokäyttöinen kehittyneiden automaattitilojen ja intuitiivisen käyttöliittymänsä ansiosta. Kevytrakenteinen ja ergonominen EOS R50 kulkee vaivattomasti mukana, ja kääntyvä 3" kosketusnäyttö mahdollistaa kuvaamisen eri kuvakulmista. Kamerassa on Wi-Fi ja Bluetooth -yhdistettävyys kuvien ja videoiden siirtämiseksi laitteiden välillä. Kameraa voi myös käyttää USB-liitännän avulla webkamerana. EOS R50 on yhteensopiva Canon RF ja RF-S -objektiivien kanssa, sekä adapterin kanssa Canon EF ja EF-S -objektiivien kanssa.


Canon RF-S 18-45mm on kevyt ja kompakti IS-kuvanvakaajalla sekä STM-tarkennusmoottorilla varustettu zoom-objektiivi, joka soveltuu erinomaisesti jokapäiväiseen kuvaamiseen.

Manuaalisen tarkennuksen ohituksen ja nopea, tarkan ja lähes äänettömän STM-tarkennusmoottorin ansiosta videoiden kuvaaminen onnistuu vaivatta.

RF-S 18-45mm -objektiivin IS-kuvanvakaaja minimoi ylimääräisten tärähdyksien muodostumista kuvaan. Objektiivin vakaaja toimii yhdessä EOS R7:n IBIS- ja EOS R10 Movie Digital IS -vakaajan kanssa mahdollistaen jopa 6.5 askeleen IS-vakaajan.

Linssin kehittynyt optinen rakenne minimoi kromaattista aberraatiota, ja korjaa vääristymiä. Objektiivi lähin tarkennusetäisyys manuaalitarkennuksella on 15cm ja automaattitarkennuksella 20cm. Vain 130 gramman painoinen RF-S 18-45mm -objektiivi sopii Canon APS-C -kennolla varustettuihin EOS R -järjestelmäkameroihin.


Canon RF-S 55-210mm f/5-7.1 IS STM on jopa 3,8-kertaisella zoomilla varustettu telezoom-objektiivi, joka soveltuu erityisesti kauempana olevien kohteiden kuvaamiseen, sekä muotokuvaukseen vaikuttavalla bokeh-efektillä.

Objektiivin tehokas optinen IS-kuvanvakain mahdollistaa terävien kuvien ottamisen ja vakaan videokuvan pitkiä suljinaikoja käytettäessä ja käsivaralla kuvatessa. Hiljainen ja nopea STM-tarkennusmoottori toimii hyvin videokuvauksessakin. Yhdistettynä nopeaan ja tarkkaan automaattitarkennukseen, objektiivi soveltuu täydellisesti matkakohteiden, urheilun ja lemmikkieläinten kuvaamiseen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


400 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.5.2024 18:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.