Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä kuvassa oleva Canon LV-7215 videotykki. Hieman vanhempaa mallia, ollut minulla pitkään kaapissa kun en ole keksinyt tälle käyttöä. Säilytetty omassa kantolaukussaan pölyltä suojassa, ja linssinsuojus paikallaan. Kestävää perinteistä Canon laatua, Made in Japan.

Testasin myyntiinlaittaessa tykin toimivaksi sekä digitaalisella että analogisella tietokoneliitännällä, molemmat toimivat hyvin, ja kuva on skarppi. F 1,7 - 2,5 linssi, manuaalinen tarkennusrengas linssin nokalla, ja manuaalinen zoom. Heijastusetäisyys 1m - 7,7m eli voi käyttää myös pienessä tilassa.

Kyseessä on perinteisellä lampulla varustetusta tykistä, joten päälle laittaessa täytyy odottaa puoli minuuttia että lamppu lämpeää, sammuttaa tykki täytyy virtanapilla niin laite jäähdyttää itsensä, töpseliä ei saa kiskaista käynniollessa irti! Lampun pitäis olla suht vähän käytetty, laskuria käyttötunneista ei valikossa ole, mutta laite ilmoittaa ledillä kun lampun käyttöikä alkaa olla täynnä. Maksimiresoluutio tietokoneesta on 1024x768. Myös 1280x1024 voi jotenkin interlacena onnistua, mut tuon ensin mainitun voin taata toimivan. Analogista videosignaalia käytettäessä maksimiresoluutioksi on ilmoitettu 1080i.

Tietokoneliitäntöinä DVI, VGA ja USB. Mukaan saa DVI--HDMI, DVI-DVI ja VGA-VGA ja USB johdot. Tykin voi siis mukana tulevalla johdolla kytkeä myös HDMI liitäntään. VGA liitännässä myös Component video in ja RGB out.

Analogiliitäntöinä on Svideo in , Composite video in ja Audio in/out. Ainakin Svideo kaapelin voin antaa mukaan, kysyä saa myös Composite video, tai audiojohtoja, etsin kysyttäessä mitä löytyisi mukaan. Tykin sisäänrakennettua kaiutinta en ole koettanu, mutta olettaisin toimivaksi.

Mukana myös kuvan alkuperäinen toimiva kaukosäädin, varustettu laserosoittimella. Toimi kahden AA-pariston avulla. Pattereita ei välttämättä ole antaa mukaan, mutta jos on pari jotain vanhaa heikkokapasiteettistä AA-koon akkua, niin saatan pistää sellaiset säätimen mukana.

Tykki on pääosin siistissä kunnossa, mutta edestä katsoen oikeassa etualakulmassa on minua edeltävän omistajan jäljiltä pieni kolhu, kuvassa. Ei haittaa toimintaa. Saman kyljen takayläkulmassa on noin sentin mittainen hiushalkeama, ei sekään ole häirinnyt. Muutoin oikein siisti ja puhdas pölystä.

Mukana myös aiemmin mainittujen lisäksi alkuperäinen olkalaukku, manuaalit, linssinsuojus, alkuperäinen kulmamallin virtajohto. Laitteen mitat 30cm x 9,4cm x 24cm.

Kysyttäessä saa mukaan myös tykin mukana tulleen DVI--VGA johdon, tosin en tiedä että mitä sillä tuossa tekee, kun tykissä on molemmat liitännät.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


89 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.4.2024 8:56
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.