Kuvaus

Hyytävä mestariteos oikeudesta, kostosta ja murhasta!

Hollywood-legendat GREGORY PECK ja ROBERT MITCHUM ovat pääosissa tässä riipaisevan tiivistunnelmaisessa klassikossa, jossa niin syytön kuin syyllinenkin veri punnitaan. Robert Mitchum on unohtumaton raivopäisen Max Cadyn roolissa, psykopaatin, joka on vuosikaudet kärsinyt vankilassa janoten kostoa miehelle, joka passitti hänet kaltereiden taakse. Asianajaja Sam Bowden (Gregory Peck) ja hänen koko perheensä koiraa myöten joutuvat nyt armottoman kostajan tähtäimeen.

Sam on asianajajana pienessä kaupungissa, kun eräänä päivänä hänen pahimmat painajaisensa käyvät toteen. Vankilasta vapautunut Cady alkaa terrorisoida hänen kaunista nuorta vaimoaan (POLLY BERGEN) ja pariskunnan teini-ikäistä tytärtä (LORI MARTIN). Sam uskoo, että paikkakunnan poliisimies (MARTIN BALSAM) ja yksityisetsivä (TELLY SAVALAS) voivat auttaa varmistamaan hänen perheensä turvallisuuden. Mutta Cady ei ole kuka tahansa tusinakonna; mies on lukenut linnassa muutakin kuin tiilenpäitä, ja omaa nyt juristin tiedot ja taidot. Cady on odottanut kostoa vuosikaudet ja aikoo nauttia kiduttavasta kissa-ja-hiiri -leikistä kaikin mahdollisin tavoin.

Sisältää myös dokumentin, valokuvagallerian, DVD-ROM:in, trailerin, tuotantotietoja, ohjaajan ja näyttelijöiden biografioita, sekä DVD Newsletter:in

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 79 vrk 10 h 53 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6,95 € Sulkeutuu 79 vrk 10 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.