Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

BLURAY UUSI JA MUOVEISSA. ELOKUVA TEKSTITETTY SUOMEKSI.

Legendaarinen ohjaaja Martin Scorsese kattaa eteemme todellisen jännityksen juhla-aterian. Vanha mestari ei tyydy uudelleen lämmittämään vanhaa klassikkotrilleriä, vaan maustaa koko herkullisen sopan omilla oivalluksillaan. Kosto on ruokalaji, joka on paras nauttia kylmänä...Psykopaatti Max Cady on pitkän kakkunsa kärsinyt; vankilasta vapautuva raivopää haluaa nyt muistaa miestä, jota pitää syyllisenä vankilakomennukseensa.

Pahaa-aavistamaton asianajaja Sam Bowden joutuu pahempaan kuin pulaan. Cady on valmistellut kostoaan pirullisella kärsivällisyydellä; hitaasti mutta varmasti hän luikertelee lähelle Bowdenin perhettä ja jättää sormenjälkensä näiden sydämiin. Kaunis Leigh-vaimo ja ongelmanuori Danielle tulevat tuntemaan Cadyn, jonka kostonhimo on mittaamaton. Lakimiehen tietämyksen telkien takana hankkinut Cady on psykologisen kidutuksen mestari, joka nauttii saadessaan Bowdenin kiemurtelemaan. Pyhän vihan ajama psykopaatti haluaa repiä Bowdenin kappaleiksi pala palalta ennen kuin upottaa tämän epätoivon mustaan kuiluun.

Postikulut:

  • 1-2 DVD- tai bluray-elokuvaa (sarjaa): 2,30 euroa
  • 3-4 DVD- tai bluray-elokuvaa (sarjaa): 4,60 euroa
  • 5-20 DVD- tai bluray-elokuvaa tai sarjaa: 6,60 euroa
  • 21 – 40 DVD- tai bluray-elokuvaa tai sarjaa: 6,95 euroa

Joissain sarjoissa voi olla tilanne että niitä ei mahdu kahta kappaletta samaan kuoreen (kotelon paksuudesta johtuen). Sarjojen osalta pyritään antamaan tällöin ko. tieto kohteessa jos postitus poikkeaa näistä hinnoista (esim. kuoreen mahtuu vain 1 sarja). Kaikki elokuvat (1-2 DVD:n/levyn julkaisut) ovat sellaisia että niitä mahtuu 2 kpl yhteen kuoreen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.8.2020 19:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.