Kuvaus

Carmen Electra Fitness -kokoelma (5DVD)

Tervetuloa seuraamaan treeniohjelmia, jotka ovat kehittäneet Hollywoodin seksipommi Carmen Electra ja koreografi, jonka ansioluettelosta löytyvät No Doubt, Ricky Martin ja TV-sarja Frendit!

Carmen Electra - Vol. 1 : Aerobic Dance:

Tutustut ensin perusliikkeisiin. Carmen Electran low impact aerobic -ohjelma yhdistää kuntoilun ja tanssin suosituimpia tekniikoita. Treeni muokkaa ja vahvistaa kroppaa liikkein, jotka purevat erityisesti lanteisiin, reisiin, selkään ja vatsanseutuun. Ohjelma panee kroppasi kuntoon ja antaa sinulle itsevarmuutta myös näyttää sitä muille. Sinusta tulee varmasti juhlien keskipiste!

Carmen Electra - Vol. 2 : Fit to Strip:

Carmen Electran treenisarjan toinen osa näyttää, miten saat nopeasti tanssijan kropan. Tähden henkilökohtainen kunto-ohjaaja Michael Carson näyttää sinulle ja Carmenille treenisarjan, joka muokkaa ja vahvistaa kroppaasi. Lisäksi opit monia liikkeitä, jotka purevat suoraan ongelma-alueisiin, kuten lantio, selkä ja vatsa. Kuntosi kohenee ja itseluottamuksesi kasvaa!

Carmen Electra - Vol. 3 : Advanced Aerobic Dance:

Tällä levyllä Carmen vie treenin seuraavalle tasolle ja opettaa teknisesti vaativampia liikkeitä sekä rekvisiitan käyttöä. Kolmas osio yhdistää ensimmäisen ja toisen osan opit seksikkääksi roolileikiksi. Tyylikäs koreografia on helppo oppia, mutta sitäkin näyttävämpi. Ja menestys on taattu!

Carmen Electra - Vol. 4 : Lap Dance:

Neljännessä osassa Carmen Electra kiristää tahtia. Treenaa itsesi kuntoon legendaarista sylitanssia varten. Tämä DVD antaa yksityiskohtaiset ohjeet seksikkääseen sarjaan ja opit lisää teknisesti vaativia liikkeitä. Treenaa ja muokkaa kroppaasi sarjalla, joka saa miehen kuin miehen syttymään. Kuntosi kohenee ja itseluottamuksesi kasvaa. Saat varmasti lisää väriä elämääsi!

Carmen Electra - Vol. 5 : Hip Hop:

Fitness-sarjan viidennessä osassa Carmen Electra esittelee oman suosikkisarjansa. Nojaten pitkään kokemukseensa ammattitanssijana Carmen yhdistää treenisarjan liikkeet hiphop-asenteeseen. Hiphop-sarjalla saat tuota pikaa tanssijan vartalon!

LÄHDE MUKAAN:

Kohenna kuntoasi Baywatchista ja Scary Moviesta tutun Carmen Electran opastuksella ja opi hänen salaiset niksinsä.

  • Carmenin oma suosikki: hiphop-treeni
  • Intensiivinen aerobic-ohjelma
  • Polta kaloreita vietellen!
  • Ja paljon, paljon muuta!

 

Kokonaiskesto: noin 4 h

Kuva: Full Frame (4:3)

Ääni: Englanti - Dolby Digital 2.0

Tekstitys: Suomi, ruotsi

Koteloiden kansien kieli: Suomi 

Alue: 2 (eurooppa)

Bonukset

  • Routines / Scene selection
  • Photo gallery
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 43 vrk 2 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

20 € Sulkeutuu 43 vrk 2 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.