Kuvaus

Kirjailija Carol Shields liikkuu jossain kirjallisuudentutkimuksen reuna-alueella, jossa kirjallisuudenhistoriaan tunnetaan aitoa eikä akateemista intohimoa, ja epäilemättä tämä hyvin läheisellä otteella kirjoitettu elämänkertateos tavoittaa jossain olennaisessa mielessä kohteensa autenttisemmin kuin perusteelliseen arkistopaneutumiseen paneutunut ja kaikkia mahdollisia tulkintoja analyyttisesti käsittelevä opinnäyte.

Ehkä kirja on myös esimerkki niin sanotusta mikrohistorioinnista -- ei tarjota mitään kaikenkäsittäviä mutta historiaan pysähtyneitä kulttuurivisioita, vaan tarkastellaan puhuttelevia ja paljastavia yksityiskohtia kytkien ne sukupolvien kautta kulkevien ihmissiltojen kautta nykyisyyteen. Kattaus koskee siis kulttuurielämää Austenin ajoilta nykykirjallisuuteen ja nykypäivän vaikuttajiin saakka. Siinä on elämän makua.

Loisto-pokkarina ilmestynyt miltei uudenveroisessa kunnossa oleva nide, Ajatus-kirjojen kustantama, painovuosi 2007, sivuja 208.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3 €
Sulkeutuu 36 vrk 9 h 2 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 36 vrk 9 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.