Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Mary Carter: TYTTÖ JA RAAMATTU. Piirroskuvitus. Suomentanut Eeva-Kaisu Kemppainen. 1984 Suomen Pipliaseura. 90-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Tyttö ja Raamattu (1984; Mary Jones and her Biple 1949) kertoo Mary Jonesin tarinan. Vuonna 1800 käveli nuori walesilainen tyttö Mary Jones Llanfihangelista neljäkymmentä kilometriä vuoripolkuja ja pikkuteitä myöten Balan kaupunkiin. Hän oli säästänyt kuuden vuoden ajan rahaa ostaakseen itselleen oman Raamatun. Nyt hän meni hakemaan sitä. Tämä viehättävä kertomus Maryn rakkaudesta Raamattuun on siitä lähtien kiehtonut monia, nuoria ja vanhoja. Ja siinä on voimaa. Vain neljä vuotta Maryn kaupunkimatkan jälkeen perustettiin Lontoossa Britannian ja Ulkomaiden Raamattuseura toimittamaan Raamattuja Walesiin, koko Britanniaan – ja koko maailmaan. Pian perustettiin Turussa Suomen Pipliaseura toimittamaan Raamattuja Suomeen. Meidän aikanamme ne Maryt, joiden on vaikea hankkia omaa Raamattua, ovat lähetysmaissa. Kirjan lopussa on Suomalainen jälkisana, jossa kerrotaan Raamattujen kääntämisestä eri kielille, ja esimerkkeinä lyhyt katkelma 11 eri kielellä: kymri (Wales, Brittein Saaret), korea, telugu (Intia), ndonga (Namibia), tahiti (Seurasaaret), malayalam (Intia), toba (Argentiina), toaripi (Papua), gujarati (Intia), tigre (Eritrea. Etiopia) ja nepali (Nepal).

 

2. Stanley H. Frodsham: BUMERANGIPOIKA. Suomentanut Lauri Öhrnberg. 1969 Ristin Voitto. 77-sivuinen nidottu kirja (17,5 x 12 cm), lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Bumerangipoika (1969; norjankielinen teos Bumeranggutten) on Stanley H. Frodshamin nuorisolle kirjoittama kirja. Kirjaa on Amerikassa painettu monina painoksina. Kirjan aiheena on Harri-niminen poika Australiasta. Eräänä päivänä nuorukaisen valtasi tavaton matkustushalu, ja hän onnistui pääsemään "jäniksenä" laivaan, joka meni San Franciscoon, Yhdysvaltoihin. Tämä matka johti hänet moniin seikkailuihin, mitkä ratkaisevasti muuttivat hänen koko elämänsä. Tuosta tietämättömästä, kouluja käymättömästä alkuasukaspojasta tuli vilpitön kristitty, joka koko luonnonlapsen innollaan ryhtyi voittamaan sieluja Kristukselle. Sekä lapset ja nuoret että myös aikuiset seuraavat hyvin kiinnostuneina tämän "bumerangipojan" ihmeellisiä vaiheita.

Stanley Howard Frodsham (1882 Bournemouth, Englanti – 1969 Yhdysvallat) oli yhdysvaltalainen kirjailija, toimittaja ja opettaja. Hän liittyi 1909 Pentecostal-kirkkoon syntymäkaupungissaan Bournemouthissa Englannissa ja työskenteli Pentecostal-lähetyksessä Englannissa ja myöhemmin Yhdysvalloissa kuolemaansa asti 1969. Hän julkaisi 15 teosta, joista useimmat käsittelivät Pentecostal-liikkeen historiaa. Niistä on suomennettu Smith Wigglesworth, uskon apostoli (1950; Smith Wigglesworth, apostle of faith 1948). Lisäksi suomeksi on ilmestynyt nuorille kirjoitettu kirja Bumerangipoika (1955; Bumeranggutten).
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 95 vrk 8 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 95 vrk 8 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.