Kuvaus

Kuvaus

Casablanca Draama vuodelta 1942 ohjaus Michael Curtiz pääosissa Humphrey Bogart ja Ingrid Bergman. Kolminkertainen Oscar-voittaja ?mukaan lukien paras elokuva ?Casablanca juhlistaa 60-vuotista taivaltaan uuden digitaalisen version myötä! Juhlajulkaisussa on myös mukana niin paljon bonusmateriaalia, että huolimatta siitä, kuinka monta kertaa olet nähnyt tämän rakastetun klassikon, tämä kahden levyn DVD tuntuu aivan uudelta alulta - ja kaikkien aikojen intohimoisimman elokuvan lumo vie mukanaan vastustamattomasti.

Maltan Haukka  (DVD)


Alkuperäisnimi:   The Maltese Falcon

 

Joukko ylellistä elämää viettäviä roistoja ei kaihda keinoja päästäkseen käsiksi jalokivin koristeltuun haukkapatsaaseen. Yksityisetsivä Sam Spade (Humphrey Bogart) haluaa selvittää syyn. Tämä Dashiel Hammettin romaanin kolmas filmatisointi oli monella tapaa ensimmäinen: John Hustonin ensimmäinen ohjaus, Sydney Greenstreetin ensiesiintyminen valkokankaalla, elokuvahistorian ensimmäinen film noir- elokuva ja Bogartin film noir läpimurtorooli vuosia kestäneen sopimusnäyttelijän uran jälkeen.
Tähtinäyttelijät (mm. Greenstreet, Mary Astor, Peter Lorre ja Elisha Cook Jr.) säestävät Bogartia tässä kutkuttavassa tarinassa, joka valittiin kärkikaartiin American Film Instituten 100 parhaan amerikkalaisen elokuvan listalla. Monien mielestä se on kaikkien aikojen paras salapoliisielokuva. Mielipiteeseen on helppo yhtyä jokaisen katsomiskerran jälkeen.

 

Julkaisuvuosi

1941

Ohjaus
John Huston

Käsikirjoitus
Dashiell Hammett (novell)
John Huston

Näyttelijät
Humphrey Bogart
Peter Lorre
Mary Astor
Gladys George
Barton MacLane
Josh Hamilton
Lee Patrick

 

Kesto:  97 min

Tekstitys:  Suomi, Ruotsi



R2

K-12

Suomi julkaisu

Toimitus ainoastaan postittamalla, ei noutoja.MAKYLK

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 4 vrk 20 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,90 € Sulkeutuu 4 vrk 20 h 40 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.