Tuote on myyty käyttäjälle videocamera hintaan 2 €

Kuvaus

Casablanca juhlistaa 60-vuotista taivaltaan uuden digitaalisen version myötä.

Ranskan Marokossa sijaitsevassa Casablancan kaupungissa on kapakka nimeltä Rick’s Café, jota monet Euroopasta maailmansotaa paenneet ihmiset käyttävät välietappinaan.
Kapakan omistava amerikkalainen Rick (Humphrey Bogart) pysyy itse erossa politiikasta ja on kadottanut entiset ihanteensa tasapainoillessaan saksalaisten ja heidän valjaissaan olevan ranskalaisen poliisikunnan komennossa.
Katkera ja kyyninen Rick joutuu kuitenkin miettimään arvojaan uudelleen kun kapakkaan ilmestyvät hänen entinen rakastettunsa Ilse (Ingrid Bergman) ja tämän aviomies, vastarintataistelija Viktor Laszlo (Paul Henreid).
Parhaan ohjauksen, elokuvan ja käsikirjoituksen Oscarit siivittivät elokuvan alkumenestystä ja myöhemmin siitä on kehittynyt Hollywoodin kulta-ajan ehkäpä legendaarisin elokuva.
Juhlajulkaisussa on myös mukana niin paljon bonusmateriaalia, että huolimatta siitä, kuinka monta kertaa olet nähnyt tämän rakastetun klassikon, tämä kahden levyn DVD tuntuu aivan uudelta alulta – ja kaikkien aikojen intohimoisimman elokuvan lumo vie mukanaan vastustamattomasti.

Valmistus vuosi: 1942
Ääni: Englanti
Kesto: 98 min.
Tekstitys: Suomi, Ruotsi
Ohjaus: Michael Curtiz
Pääosissa: Humphrey Bogart, Ingrid Bergman, Paul Henreid, Claude Rains, Conrad Veidt, Sydney Greenstreet, Peter Lorre

Kaksi norm. DVD:tä samoilla toimitus kuluilla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.4.2024 15:40
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.