Kuvaus

Kummisetien jälkeen se suurin ja komein gansterielokuva, vaikka Scorsesen uralle on kieltämättä mahtunut monta hyvää kilpaveljeä. Elokuva saavuttaa miltei eeppisiä mittoja kertoessaan Robert De Niron esittämän pikkumafiooson tiestä Las Vegasilaisen kasinon johtoon, ja sieltä alas. Sharon Stone kimuranttina naisystävänä ja Joe Pesci väkivaltaisena kaverina ovat molemmat nappivalintoja rooleihinsa.

Erinomainen anamorfinen kuva on ilmeikkään tumma ja vivahteikas, toistoltaan terävän yksityiskohtainen ja väreiltään rikkaan tasapainoinen. Muutama otos osoittaa hienoista pehmeyttä, mutta muutoin ainoa mainitsemisen arvoinen häiriötekijä on toisinaan ilmenevä pienikokoinen roska. Dialogivetoinen ääniraita on teknisesti moitteeton, eikä tilakuvan sisällöllinen vaatimattomuus latista kokemusta.

Ekstroissa tekijöiden haastatteluista koostettu hyvä kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (3 min.) ja dokumentit tarinan kehityksestä (8 min.), hahmoista ja näyttelijävalinnoista (20 min.), autenttisen ilmeen saavuttamisesta (17 min.) ja leikkauksesta (9 min.). Lisäksi mukana on kaksi dokumenttia tapahtumien taustoista: ensimmäinen Las Vegasin synnystä (14 min.) ja toinen, History Channelin tuottama erinomainen dokumentti todellisista elokuvaan vaikuttaneista tapahtumista (44 min.). Vain traileri puuttuu. Tuplalevy.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 44 vrk 7 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 44 vrk 7 h 23 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.