Kuvaus

Kirjan kunto = Hyvä, kovakantinen joissa jonkin verran kulumaa / käytönjälkeä, sivuja 319, 3.p. 1987 Weilin+Göös.

Useilla Mallenin suvun miespuolisilla jäsenillä on erikoislaatuinen tuntomerkki: selvästi erottuva valkoinen juova tummassa tukassaan. Northumberlandin seudulla tavataan sanoa, että juovan kantaja harvoin kuolee omassa vuoteessaan ja ettei Malleneista ylipäänsä ole ikinä mitään hyvää odotettavissa.
Vuonna 1851 mahtavasti eläneet Mallenit kokevat taloudellisen romahduksen. Suvun päämies, Thomas Mallen – jonka aviottomia poikia juoksentelee siellä täällä pitkin seutua valkoinen juova hiuksissaan – menettää kartanonsa ja siirtyy asumaan sisarentyttäriensä, Barbaran ja Constancen kanssa pieneen taloon. Tyttöjen kotiopettajasta Anna Brigmoresta tulee Mallenin rakastajatar ja hän liittyy näin erottamattomasta perheen kohtaloihin.
Romaanissa kuvataan Thomas Mallenin, Barbarna ja Constancen sekä Mallenin aviottoman pojan, hurjaluonteisen Donaldin ja tämän sairaalloisen velipuolen, Matthewin vaiheita. Tuntuu kuin Mallenien kirous lepäisi raskaana näiden ihmisten yllä, heidän elämänsä on täynnä värikkäitä, rajuja ja usein traagisia käänteitä.

2.20€-2€

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 76 vrk 12 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 76 vrk 12 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.