Kuvaus

CCM Alpine harjoitusluistimet.

Parhaat mahdolliset luistimet vasta-alkajalle tai harvoin luistelemassa käyvälle.

Nilkan tuki on erilainen mitä tavallisissa hokkareissa.

Näillä pystyt luistelemaan pitkäänkin ilman inhottavia puristuksen tunteita jalassa.

Sopii myös hyvin heille, joiden nivelsiteet ovat löystyneet ja tavallisilla hokareilla luistelu tuottaa ongelmia.

Näissä luistimissa kokomerkinnät M10 ja W12, eli miesten kokotaulukossa 10 ja olisiko naisten 12. Myös pohjallisissa kokomerkintä 10.

Irroitettavan sisäpohjallisen kokonaispituus on 28cm ja koska muotopohjalliset, niin tuota mittaa vaikea analysoida. Muotopohjallisen suora osuus on noin 27cm ja sitten kaareutuu kantapäähän noin 1cm matkalla. US10 kenkien kokotaulukon mukaan vastaa kokoa 43 ja silloin jalan pituus 27,6cm.

Kokemuksesta tiedän, että näillä voi hyvin luistella 41-kokoa käyttäväkin, koska kenkä on niin tukeva. Tilaa toki jää reilusti kärkeen, mutta ei sitä jalka näissä tunne ihme kyllä.

Mitä nuo kokomerkinnät ja mittaukset sitten ovatkin, niin soveltuu ehkä jopa 43-kokoa käyttävällekkin ja ilmeisesti myös näiden oikea koko.

Lestin leveys merkintää ei ole, joten oletan näiden olevan normaalilla lestillä. Ei ole ainakaan erikoisleveää lestiä sovittamalla. Normaali tai normaalia kapeampi, mutta ei missään nimessä leveämpi.

Sovittamaan voi tulla.

Luistimia olen käyttänyt vuosien varrella harvakseen, enkä joka talvena ollenkaan. Käyttökertoja ehkä 10 ja viimeisen ja ainoan teroituksen jälkeen vain yksi tai kaksi kertaa. 

Luistimet on terien osalta paremmat, kuin kaupasta ostaessa ja kengätkin uudenveroiset sanoisin, koska ei mitään havaittavaa kulumaa tai vikaa. Myös pohjalliset loistokunnossa ja niistäkin näkee, ettei ole paljon käytetty.

Prisma näitä aikoinaan kauppasi ja sieltä tuli ostettua, mutta en tiedä saako näitä mistään enää uusia Suomenmaalta.

Tarjota saa ja hintapyynti on heitetty hatusta ja teen sitten myyntipäätöksen mikäli tarjous sillä hetkellä tuntuu minulle riittävän.

Vaihtokin mahdollinen vastaaviin kooltaan pienempiin. Niin nämä on nyt ainoat luistimet millä itse pystyn luistelemaan niin, ettei 5 minuutin päästä tee mieli riisua luistimia jalasta.

Katsohan muutkin kohteeni.

Samoilla toimituskuluilla useampikin kohde.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 114 vrk 13 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

99 € Sulkeutuu 114 vrk 13 h 21 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.