Kuvaus

Kuvassa oleva cd.

MONSP 051
(c) (p) 2007 Monsp Records
 

Levy: jokunen sormenjälki, lievää pikkunaarmua tm.

Kansipaperi: siisti, hieman kolhuisuutta ja kulumaa

Kotelo: naarmuinen/kulunut kuten käytetyn levyn kotelo yleensä toki enempi tai vähempi onkin, kansilehtisen pidikkeistä kaksi taittunut/puuttuu, kotelossa pientä säröä ja ulkolaidalla teipinjäämää

Muuta: mukana mm. Stig Dogg, Asa, Steen1, Notkea Rotta, Ville Kalliosta

 

*****

Huomioitavaa yleisesti

Tmi Antin Aarrelaarin myymät CD-levyt ovat käytettyjä ellei erikseen mainita. Niissä siis aina esiintyy vaihtelevasti käytön jälkiä.

Kuvat ovat aina nimenomaan myytävästä levystä (eli eivät ole katalogikuvia tms). Kaikki käytön jäljet eivät toki kuvista yleensä erotu. Kuvien ja kuvailun perusteella kunto kuitenkin toivottavasti selviää riittävän hyvin. Aina voit myös kysyä lisätietoja :)

Kaikkia levyjä ei mitenkään ehditä koekuuntelemaan, mutta levyillä on toki toimintatakuu = jos levyssä on ongelmia, sen voi palauttaa. Heikoimmat pyritään kuitenkin jo etukäteen jättämään pois, ja omaa käyttökokemusta cd-levyistä yleisesti on 90-luvun alusta alkaen.

Kuntoluokitus perustuu kokonaisarvioon, jossa itse levyn kunto on ratkaisevin, mutta myös kansipapereiden kunto voi vaikuttaa siihen heikentävästi. Koteloiden kunnolla ei arvioon ole yleensä suurta merkitystä ellei kyseessä ole erikoiskotelo, pahvikantinen kotelo tms. Kunnoksi laitan useimmiten hyvän sijaan tyydyttävän, ellei kyseessä ole naarmuton tai selkeästi vähänaarmuinen levy, jossa myös kansipaperi on välttynyt mainittavammilta kolhuilta. Tyydyttäväkuntoiset ovat siis useimmiten aivan kelpokuntoisia, toimivia, käytettyjä levyjä, joista löytyy harmittomia naarmuja ja muita normaaleja käytön jälkiä. Levyn, kansipaperin ja kotelon kunnoista kuitenkin kerrotaan myös kohteen kuvauksessa.

*****

* 2 CD-levyä kulkee postitse yhden levyn toimituskuluilla (poislukien paksummat kotelot tms joista mainittu erikseen)
* Isommissakin ostoksissa toimituskulut ovat ENINTÄÄN 7,95 euroa Postin Huutopakettina.
* Yli 50 euron ostoille toimitus on ilmainen!

*****

Varastopaikka CD4
Tuotekoodimme CD130

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
tai
Sulkeutuu 55 vrk 20 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 55 vrk 20 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.