Kuvaus

Kuvassa oleva cd.

8 Mile elokuvan soundtrack cd siis, mukana mm. Eminem, 50 Cent, D12, Jay-Z ...

493 530-2
(p) 2002 Shady / Interscope Records
(c) 2002 Universal Studios

Levy: sormenjälkiä ja harmitonta naarmua, koesoitettu ok

Kansilehtinen: siisti, normaalia kulumaa ja pidikekolhua, kevyttä käännejälkeä, mukana myös Eminem desksite liitepaperi jossa kolhua ja käännettä (koodin kuvasta suttasin tietokoneella varmuuden vuoksi vaikka tuo palvelu ei liene enää käytettävissä)

Kotelo: naarmuinen/kulunut kuten käytetyn levyn kotelo yleensä toki enempi tai vähempi onkin

Muuta: alkuperäiset tarrat myös tallella etukannessa

******

Huomioitavaa yleisesti

Tmi Antin Aarrelaarin myymät CD-levyt ovat käytettyjä ellei erikseen mainita. Niissä on siis aina käytön jälkiä, joissain enemmän, joissain vähemmän.

Kuvat ovat aina nimenomaan myytävästä levystä (eli eivät ole katalogikuvia tms). Kaikki käytön jäljet eivät toki kuvista yleensä erotu. Kuvien ja kuvailun perusteella kunto kuitenkin toivottavasti selviää riittävän hyvin. Aina voit myös kysyä lisätietoja :)

Kaikkia levyjä ei mitenkään ehditä koekuuntelemaan, mutta levyillä on toki toimintatakuu = jos levyssä on ongelmia, sen voi palauttaa. Heikoimmat pyritään kuitenkin jo etukäteen jättämään pois, ja omaa käyttökokemusta cd-levyistä yleisesti on 90-luvun alusta alkaen.

CD-levyjen kuntoluokitus perustuu kokonaisarvioon, jossa itse levyn kunto on ratkaisevin, mutta myös kansipapereiden kunto voi vaikuttaa heikentävästi kuntoluokitukseen. Koteloiden kunnolla ei arvioon ole yleensä suurta merkitystä. Kunnoksi laitetaan silti useimmiten hyvän sijaan tyydyttävä, ellei kyseessä ole naarmuttomasta vähänaarmuiseen oleva levy, jossa myös kansipaperi on hyvässä kunnossa. Tyydyttäväkuntoiset ovat siis usein aivan peruskuntoisia, toimivia, käytettyjä levyjä. Levyn, kansipaperin ja kotelon kunnoista kuitenkin kerrotaan myös kohteen kuvauksessa.

*****

Vinkki

2 levyä kulkee postitse yhden levyn toimituskuluilla.

*****

Varastopaikka CD2
Tuotekoodimme CD489

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,50 €
tai
Sulkeutuu 78 vrk 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,50 € Sulkeutuu 78 vrk 46 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.