Kuvaus

Kuvassa oleva cd-levy.

(c) (p) 2007 Jamaican Recordings
JRCD026

Levy: harmitonta naarmuisuutta ym käytön jälkiä, koesoitettu ok

Koteloa tai kansipapereita ei ole muuta kuin tuo ohut muovitasku jossa levy ja paperi on - levyssä mainitaan kyseessä olevan promo, joten voi olla ettei koteloa ja takapaperia ole silloin tullut ja toki myös tämä mukana oleva etukannen paperin näköinen paperi voi poiketa varsinaisesta julkaisusta. Paperissa jonkin verran kolhua ja/tai levynpainaumajälkiä. Muovitaskussa kulumaa, levynpainaumaa tm jälkiä.

Aihesanoja: dub

Muut levyni samalta osastolta löydät tästä klikaten (maailmanmusiikki ja kansanmusiikki)

Kurkkaa myös esim. ulkomainen pop tai suomalainen rock ja pop

Kaikki myynnissä olevat cd-levyni löydät aakkosjärjestyksessä klikkaamalla tästä
Kokoelmalevyt (joissa useampi esittäjä) löytyvät edelläolevan linkin kautta K-kirjaimen kohdalta.

*****

Yleisesti CD-kohteistani

Tmi Antin Aarrelaarin myymät CD-levyt ovat käytettyjä ellei erikseen mainita. Niissä siis aina esiintyy vaihtelevasti käytön jälkiä.

Kuvat ovat aina nimenomaan myytävästä levystä (eli eivät ole katalogikuvia tms). Kaikki käytön jäljet eivät toki kuvista yleensä erotu. Kuvien ja kuvailun perusteella kunto kuitenkin toivottavasti selviää riittävän hyvin. Aina voit myös kysyä lisätietoja.

Mainittakoon, että kun levyissä on mainittu olevan naarmuisuutta, tarkoittaa se useimmiten ainakin enimmäkseen tavallista kevyenpuoleista käytössä tullutta naarmua ja joka tapauksessa toistoon tällä ei pitäisi olla vaikutusta. Normaalisti ei siis mitään tämän kuvan mukaisia (vaikka tuokin täysin toimiva) ole joukossa vaikka levy olisikin mainittu naarmuja saaneeksi: 

  

Kaikkia levyjä ei silti mitenkään ehditä koekuuntelemaan, mutta levyillä on toki toimintatakuu = jos levyssä on ongelmia, sen voi palauttaa. Heikoimmat pyritään kuitenkin jo etukäteen jättämään pois, ja omaa käyttökokemusta cd-levyistä yleisesti on 90-luvun alusta alkaen.

Kuntoluokitus perustuu kokonaisarvioon, jossa itse levyn kunto on ratkaisevin, mutta myös kansipapereiden kunto voi vaikuttaa siihen heikentävästi. Vain etupapereiden kunto yleensä mainittu/arvioitu - takapaperit ovat kotelon läpi vilkaistuna ok jos ei erikseen mainittu. Koteloiden kunnolla ei arvioon ole yleensä suurta merkitystä ellei kyseessä ole erikoiskotelo, pahvikantinen kotelo tms. Kunnoksi laitan kuitenkin useimmiten tyydyttävän. Tyydyttäväkuntoisiksi määritellyt levyni ovat kuitenkin siis pohjimmiltaan ihan toimivia, käytettyjä levyjä, joista kuitenkin löytyy harmittomia naarmuja ja/tai muita käytön jälkiä. Joistain varsin vähän, joistain enempi. Levyn, kansipaperin ja kotelon kunnoista kuitenkin kerrotaan pääpiirteittäin kohteen kuvauksessa.

Käyttämistäni kuntoluokituksista tietoa alla, näissä rajat toki hieman liukuvia, ja tarkemmat kuntokuvaukset kannattaa aina toki lukea.

NM/NM- = käytetty, mutta oikeastaan uutta vastaava
VG+ levy = hyväkuntoinen, normaalia varsin vähäistä käytönjälkeä/pikkunaarmua tm.
VG+ kansipaperi = siisti ja hyväkuntoinen, varsin vähäistä normaalia käytönjälkeä/pientä pidikekolhua tm.
VG levy = melko hyväkuntoinen, normaalia käytönjälkeä/pikkunaarmua tm. enemmän kuin VG+ kuntoisessa muttei aina erityisen paljonkaan
VG kansipaperi = varsin siisti ja hyväkuntoinen, normaalia käytönjälkeä/pidikekolhuja tm. jonkin verran enemmän, ehkä jokunen yksittäinen mainittavampi jälki
G+ levy = selvästi jo enemmän käytönjälkiä/naarmuisuutta tm. kuin VG:ssa, tai jokunen reilumpikin, ei oikein huolella pidetty
G+ kansipaperi = enemmän ja/tai isompia käytönjälkiä kuin VG:ssa
G levy = runsaammin naarmuinen tm, hyvin huolimattomasti pidetty
G kansipaperi = hyvin runsaasti käytönjälkiä tm.
F levy = sen verran heikko, että tämän kuntoluokan cd-levyjä ei minulla yleensä ole myynnissä
F kansipaperi = puutteita, isoja damageja tai muuta erityistä vikaa

*****

Toimituskulut CD-levykohteissani

* 1-2 levyä : 2,50 € kirjepostina (poislukien paksumpikoteloiset, boksit yms.)
* 3-4 levyä : 4,00 € kirjepostina (poislukien paksumpikoteloiset, boksit yms.)
* 5+ levyä : 5,00 € pakettina
* Muita kohteitani samalla ostaessasi yhdistelen mahdollisimman edullisesti (enintään 7,95 €)
* Yli 50 € tilaukset toimituskuluitta
* Jos ostamissasi kohteissa on keskekään erilaisia toimituskulujen yhdistelytapoja tms. niin käytetään totta kai niistä sitä ostajalle edullisinta :)
* 3 kpl ohuimmissa pahvisuojissa tms. olevaa tai 2 kpl ohuessa sinkkukotelossa olevaa levyä vastaa yhtä normaalikokoista cd-levyä toimituskuluissa ja -tavoissa - kysy tarvittaessa

*****

Varastopaikka CD6
Tuotekoodimme CD178

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
Sulkeutuu 79 vrk 21 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 79 vrk 21 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.