Kuvaus

Los Peregrinos päättää Cecilia Samartinin suositun trilogian, jonka aiemmat osat ovat romaanit Señor Peregrino ja La Peregrina.

Trilogian ensimmäisessä osassa tutustuimme nuoreen meksikolaisnaiseen Jamiletiin, joka matkustaa laittomasti Yhdysvaltoihin. Jamilet on kantanut syntymästään saakka suurta syntymämerkkiä, joka kahlitsee jo hänen elämäänsä. Yhdysvalloissa Jamilet pääsee töihin mielisairaalaan, saa hoidettavakseen ilkeän herra Peregrinon ja kaikkien yllätykseksi ystävystyy tämän kanssa. Trilogian toisessa osassa Jamilet päätyy Espanjaan selvittämään herra Peregrinon menneisyyttä, kohtalokkain seurauksin.

Nyt ilmestyvä Los Peregrinos -kirja alkaa dramaattisesti. Jamilet ja herra Peregrino makaavat koomassa Santiago de Copostelan sairaalassa. Rosa, Carmen, Eddie ja Tomas eivät voi kuin odottaa. Rosa siirrättää potilaat yhteiseen huoneeseen, sillä vaara ei suinkaan ole ohi. Helpottaakseen odottajien tuskaa Rosa turvautuu tarinoiden parantavaan voimaan. Legenda Sinisestä ruususta vie kuulijat kauas menneisyyteen, joka liittyy odottamattomalla tavalla Jamiletin tulevaisuuteen ja Rosan menneisyyteen. Suvun historian myötä paljastuu myös Jamiletin syntymämerkin salaisuus.

Los Peregrinos on unohtumaton tarina rohkeudesta, kauneudesta ja rakkauden voimasta.

Kuubalaissyntyinen Cecilia Samartin käsittelee kirjoissaan latinosiirtolaisten elämää.

Cecilia Samartin syntyi Kuubassa 1961. Hän oli vasta alle vuoden ikäinen, kun perhe joutui pakenemaan Castron hallintoa Yhdysvaltoihin. Nykyisin Samartin asuu Los Angelesin kukkuloilla ja työskentelee psykoterapeuttina. Samartin ei ole toistaiseksi voinut palata takaisin Kuubaan.

Postikulut 4,6 e lisätään tämän erittäin siistin pehmeäkantisen romaanin hintaan.

Voit yhdistellä myös nimimerkkiemme merluc, heleena44 ja belia777 ostoksia, jolloin postikuluissa tulee säästöä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 16 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1,40 € Sulkeutuu 11 vrk 16 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.