Kuvaus

Cees Nooteboom SEURAAVA TARINA

Kustantajana on WSOY v. 1991 (2. painos), 144 sivua.

Kirja on kovakantinen ja erittäin hyväkuntoinen.

"Seuraava tarina on taianomainen romaani rakkaudesta ja muistista, biologian ja filosofian liitosta jota ihmiseksi kutsutaan. Päähenkilönä on Herman Mussert, jonka harmaan ulkokuoren alla on kaksi eri persoonallisuutta: nukkavieru vanhojen kielten opettaja ja ulkokohtaisten matkaoppaiden kirjoittaja tri Strabo.
Eräänä iltana Mussert nukahtaa Amsterdamissa vain herätäkseen seuraavana aamuna Lissabonissa hotellihuoneessa, jossa hän kaksikymmentä vuotta aikaisemmin vietti yön toisen miehen vaimon kanssa. Mitä on tapahtunut? Päästäkseen siitä selville Mussertin on astuttava muistinsa kaikukammioon; hänen on puettava sanoiksi elämänsä tarina."

"”Yhden ainoan kerran elämässäni minä sitten kuitenkin kuuluin tavallisiin ihmisiin, kuolevaisiin, noihin toisiin, sillä minä olin rakastunut Maria Zeinstraan. Yhden ainoan kerran, ja se oli heti kohtalokasta molemmille osapuolille.
Olen iloinen, että toiset ovat poissa ja että voin kertoa tästä vain sinulle, vaikka olet itsekin joku tarinastani. Mutta senhän sinä jo tiedät, ja minä jätän sinut rauhaan. Kolmanneksi henkilöksi, kunnes kaikki käy minulle liian vaikeaksi.”

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 86 vrk 20 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 86 vrk 20 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.