Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Charlie Chaplin syntyi vuonna 1889 Englannissa. Hän on edelleen yksi tunnetuimmista komediahahmoista. Vaikka Chaplin työskenteli pääasiassa Yhdysvalloissa, hän ei koskaan luopunut Englannin kansalaisuudestaan. Hänen tunnetuin roolihahmonsa kulkuri oli maankiertäjä, jonka herrasmiehen tavat ja arvokkuus pelastivat useasta kiperästä tilanteesta.

Charlie poliisina / Easy Street (1917)

Rahaton Kulkuri eksyy lähetysasemalle ja joutuu yllättäen sylivauvan hoitajaksi. Sattuman kaupalla hänestä tulee poliisi, jonka ensimmäisenä tehtävänä on siivota Easy Street varkaista ja roistoista. Suurin tappelupukari Erik ja Charlie ottavat yhteen kadulla, minkä jälkeen Charlie saa tavallisilta ihmisiltä ihailua osakseen.

Kreivi / The Count (1916)

Charlie toimii räätälin oppipoikana. Hän silittää kreivin housut pilalle ja saa potkut. Räätäli löytää puvun taskusta juhlakutsun ja päättää ottaa osaa juhliin omin lupinensa. Hyväkäytöksinen Charlie päätyy samoihin juhliin keittiön kautta. Hän esittää kreivin sihteeriä juhlissa aina siihen saakka kunnes kreivi ilmestyy paikalle.

Charlie musikanttina / The Vagabond (1916)

Charlien kerättyä aikansa katusoittajana rahaa päättää hän lähteä maaseudulle. Siellä hän pelastaa kauniin tytön ilkeän romaanin kynsistä. Tyttö rakastuu päätä pahkaa maalariin, joka ikuistaa tytön kankaalle. Tyttö on oikeasti rikkaan perheen kadonnut tytär. Onnistuuko Charlie saattamaan tytön takaisin perheensä luokse?

Ohjaus: Charles Chaplin

Pääosissa: Charles Chaplin ja Edna Purviance

Kuvasuhde:  4:3 MV
Ääni: Mono
Tekstitys: Suomi
Kesto:  1 h 14 min
Ikäraja: K-3

 

HUOM! DVD on slim-case kotelossa (ohuempi kuin tavallinen DVD kotelo).
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4,80 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.4.2024 14:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.