Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  DVD-stä.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!
 

1. Charlie Chaplin: CHARLIE POLIISINA. Kolme klassikoa vuosillta 1916 ja 1917, ohjaus Charles Chaplin, pääosissa Charles Chaplin ja Edna Purviance. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa, uusi. VL-Musiikki, Elokuvaklassikot. Kesto 74 min. Tekstitys suomeksi.

1. Charlie poliisina (Easy Street 1917). Rahaton Kulkuri eksyy lähetysasemalle ja joutuu yllättäen sylivauvan hoitajaksi. Sattuman kaupalla hänestä tulee poliisi, jonka ensimmäisenä tehtävänä on siivota Easy Street varkaista ja roistoista. Suurin tappelupukari Erik ja Charlie ottavat yhteen kadulla, minkä jälkeen Charlie saa tavallisilta ihmisiltä ihailua osakseen.
2. Kreivi (The Count 1916). Charlie toimii räätälin oppipoikana. Hän silittää kreivin housut pilalle ja saa potkut. Räätäli löytää puvun taskusta juhlakutsun ja päättää ottaa osaa juhliin omin lupinensa. Hyväkäytöksinen Charlie päätyy samoihin juhliin keittiön kautta. Hän esittää kreivin sihteeriä juhlissa aina siihen saakka kunnes kreivi ilmestyy paikalle.
3. Charlie musikanttina (The Vagabond 1916). Charlien kerättyä aikansa katusoittajana rahaa päättää hän lähteä maaseudulle. Siellä hän pelastaa kauniin tytön ilkeän romaanin kynsistä. Tyttö rakastuu päätä pahkaa maalariin, joka ikuistaa tytön kankaalle. Tyttö on oikeasti rikkaan perheen kadonnut tytär. Onnistuuko Charlie saattamaan tytön takaisin perheensä luokse?

 

2. Charlie Chaplin: SIIRTOLAINEN. Kolme klassikoa vuodelta 1917, ohjaus Charles Chaplin pääosissa Charles Chaplin ja Edna Purviance. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa, uusi. VL-Musiikki, Elokuvaklassikot. Kesto 72 min. Tekstitys suomeksi.

1. Siirtolainen (The Immigrant 1917). Charlien esittämä rahaton kulkuri tulee laivalla Yhdysvaltoihin siirtolaiseksi. Hän tapaa laivalla kauniin neidon ja tämän äidin. Maihin päästyään Charlie törmää melkein välittömästi ongelmiin ja saa vastapalveluksen laivalla tekemästään hyvästä työstä.
2. Kahlekarkuri (The Adventurer 1917). Kulkuri pakenee vankilasta ja pelastaa kauniin neidon ja tämän äidin hukkumiselta. Charlie kutsutaan kiitokseksi perheen kotiin suuriin juhliin, missä häntä kohdellaan kuin todellista sankaria. Ongelmana vain on se, että häntä seurannut vanginvartija ottaa myös osaa samoihin juhliin.
3. Charlie terveyshoitolassa (The Cure 1917). Charlie ilmoittautuu vieroitukseen terveyskylpylään ja tuo mukanaan kokonaisen arkullisen alkoholia. Lopulta kylpylän johto kyllästyy Charlien hölmöilyyn ja heittää kaiken mukana olleen alkoholin kylpylän lähteeseen. Terveellinen vesi parantaa potilaita tämän jälkeen melkoisen yllättävällä tavalla.

 

3. Chaplin: KUNINGAS NEW YORKISSA (A King in New York 1957) Mk2 Editions. DVD-levy muovikotelossa, avaamaton muovissa. Kesto 1 tunti 50 min. S. Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska.

Kuningas New Yorkissa on Charlie Chaplinin ohjaama komediaelokuva, viimeinen, jossa hän näytteli itse pääroolia. Elokuva on poliittinen satiiri, joka tekee pilkkaa erityisesti Yhdysvaltojen senaikaisesta politiikasta. Chaplin tuotti elokuvan Euroopassa 1957, sen jälkeen kun Yhdysvallat oli karkottanut hänet maasta poliittisista syistä 1952. Estrovian kuningas Igor Shahdov (Charlie Chaplin) on paennut vallankumouksen jälkeen maastaan Yhdysvaltoihin. Hänen syytetään lähteneen valtionkassa mukanaan. Koko valtionkassan on kuitenkin varastanut Estrovian pääministeri, ja Shahdov on joutua New Yorkissa puille paljaille. Television mainostoimittaja Ann Kay (Dawn Addams) saa kuitenkin houkutelluksi Shahdovin tekemään televisiomainoksia. Shahdov viedään tutustumaan myös amerikkalaiseen kouluun, jossa hän tapaa pikkuvanhan Rupert MacAbeen (roolissa Chaplinin oma poika Michael Chaplin). Rupertin vanhempia syytetään kommunisteiksi, ja kun Rupert itse myöhemmin viedään kuulusteluun, hänet painostetaan ilmiantamaan vanhempiensa ystävät, jotta vanhemmat vapautuisivat vankilasta. Tämä musertaa Rupertin itseluottamuksen. Myös Shahdov joutuu antiamerikkalaista toimintaa tutkivan komitean kuulusteluun, jolloin hän häpäisee koko komitean kastelemalla sen vahingossa palovesiletkulla. Shahdov on New Yorkin ympäristössä täydellisen vieras. Hänelle paljastuu, miten ihmisen yksityisyyttä urkitaan ja se tehdään julkiseksi, miten koko yhteiskunta on keinotekoinen ja läpikotaisin kaupallinen. Lopulta Shahdov päättää palata Eurooppaan. Ennen lähtöään hän kuitenkin antaa pojalle toivon paremmasta tulevaisuudesta.

Charlie Chaplin syntyi vuonna 1889 Englannissa. Hän on edelleen yksi tunnetuimmista komediahahmoista. Vaikka Chaplin työskenteli pääasiassa Yhdysvalloissa, hän ei koskaan luopunut Englannin kansalaisuudestaan. Hänen tunnetuin roolihahmonsa kulkuri oli maankiertäjä, jonka herrasmiehen tavat ja arvokkuus pelastivat useasta kiperästä tilanteesta.


4. Buster Keaton: HIRTEHINEN. Kolme klassikkoa vuosilta 1920, 1921 ja 1922, ohjaus Edward F Cline ja Buster Keaton, pääosissa Buster Keaton ja Sybil Seely. DVD-levy taskumallisessa pahvikotelossa, uusi. VL-Musiikki, Elokuvaklassikot. Kesto 62 min. Tekstitys suomeksi.
1. Hirtehinen (Convict 13 1920). Buster on golfaamassa kun hän menettää tajuntansa karanneen golfpallon iskusta. Karannut vanki löytää tajuttomana makaavan Busterin ja vaihtaa vaatteet hänen kanssa. Busterin herätessä, hän huomaa olevansa vankilassa uhkanaan hirttotuomio.
2. Henkivartija (The High Sign 1921). Buster heitetään ulos junasta. Hän saa sattumalta töitä huvipuistosta ampumakojun pitäjänä. Ampumakojun omistaa paikallinen gangsteri, jonka pitäisi päästää päiviltä rikas liikemies. Buster päätyy suojelemaan liikemiestä ja hänen kaunista tytärtään gangsteria vastaan.
3. Mielikuvitusta ja todellisuutta (Daydreams 1922). Buster haluaa tehdä vaikutuksen rakastamansa tytön isään. Hän lähtee etsimään töitä kaupungista. Kirjeissään hän kertoo tytölle erilaisista toinen toistaan upeammista töistä mitä on tehnyt. Tietenkin nämä kaikki ovat vain hänen omaa mielikuvitustaan ja todellisuus on jotain aivan muuta.
Buster Keaton oli teatterin lapsitähti ja siirtyi sieltä elokuvien pariin vuonna 1917. Hänen ensiesiintymisensä valkokankaalla tapahtui Roscoe Arbucklen filmissä Teurastaja (The Butcher Boy). Kolmen vuoden kuluttua ensimmäisestä roolistaan Buster oli jo tunnettu komediatähti Yhdysvalloissa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 77 vrk 2 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 77 vrk 2 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.