Tuote on myyty käyttäjälle lahasa12 hintaan 65 €

Kuvaus

hyväkuntoiset

ELOKUVAT:

HOT SHOTS
Ensin tuli Hei me lennetään!. Sitten Alaston ase. Nyt ohjaaja Jim Abrahams tuo ruutuun komedioista hillittömimmän nimeltä HOT SHOTS: Kaikkien elokuvien äiti.
Tähtinään Charlie Sheen, Lloyd Bridges ja Jon Cryer, HOT SHOTS saa sinusta ilmat pihalle pamauttamalla kaikki klassiset, periamerikkalaiset taistelupilottielokuvat taivaan tuuliin.
Sammuta savukkeesi ja varmista, että selkänojasi on pystyasennossa ennen kuin lähdet hauskimmalle, mielikuvituksellisimmalle ja hilpeimmälle lentomatkallesi – mutta varo, sillä ilmassa on jotain hullua! 

HOT SHOTS 2
Topper Harley (Charlie Sheen) elää Buddha-luostarissa ja hänen epäpätevä ex-pomonsa (Lloyd Bridges) taas Valkoisessa talossa, kun läjä Amerikkalaisia panttivankeja olisi pelastettava Lähi-idästä! Topper on ainoa oikea mies hommaan, mutta suree ex-tyttöään (Valeria Golino) pystymättä keskittymään mihinkään. Apuihin saapuu kaunis CIA-agentti, joka saa Tupperin kapuamaan takaisin sankarin satulaan. Tiedossa on katso-ja-kuole-nauruun -missio kun Harley ja kumppanit pistävät haisemaan tässä petkutuksilla miinoitetussa komediaklassikossa, joka on täynnä tuttuja kasvoja ja hillittömiä kamee-suorituksia.

UNDER PRESSURE ( Pintanaarmua )
Hän on arvostettu palomies. Hän on pidetty yhteisössään. Mutta kotona hän on sadisti, joka on valmis pelaamaan venäläistä rulettia jopa omalla perheellään. Käännekohta tulee ja perhe lähtee, mutta ongelmat ovat vasta alkamassa. Palomies syyttää naapurin pariskuntaa vaimonsa lähdöstä ja käy heidän kimppuunsa.

ROSKAKUSKIT
Roskakuskit James (Emilio Estevez) ja Carl (Charlie Sheen) haaveilevat omasta surffausvälinekaupasta, mutta hommat tökkivät enimmäkseen parivaljakon omien käytännön pilojen takia. Kun he löytävät murhatun poliitikon ruumiin jätereitillään, päättävät he napata tekijän omin päin.
Huono idea! Hyvin äkkiä kaksikko on syvällä ongelmajäteskandaalia vastassaan mielenvikainen veteraani, viehättävä kampanjavastaava, kidnapattu pizzakuski ja ahne saastuttaja, joka haluaa sankarimme kaatopaikalle lopullisesti!

WALL STREET - Rahan Ja Vallan Katu
Wall Street on mukaansatempaava katsaus 80-luvun pörssimaailman kulissien taakse. Nuori, kunnianhimoinen pörssimeklari (CHARLIE SHEEN) sortuu laittomaan mutta kannattavaan yritysvakoiluun kun Wall Streetin legenda, Gordon Gekko (MICHAEL DOUGLAS Oscar®-palkitussa roolisuorituksessaan, 1987, Paras miespääosa) houkuttelee häntä vallalla, asemalla ja finanssineroudellaan. Mutta pian käy ilmi, että nopeiden rikkauksien tavoittelulla on liian kova hinta.

VALLAN VARJOSSA
Vallan Varjossa - Shadow Conspiracy Presidentin tiedonantajana Bobby on Washingtonin poliittisten piirien todellinen vaikuttaja, kunnes hän tahtomattaan joutuu mukaan likaiseen peliin, jonka tarkoituksena on hallituksen kaataminen. Valkoisen talon seinien sisällä liikkuu keinoja kaihtamaton petturi, jonka henkilöllisyyttä selvittäessään Bobby joutuu suoraan tulilinjalle. Sisäpiirien luottomiehestä on tullut julkista riistaa. Alkaa huikea kujanjuoksu, jossa Bobby on yksin kaikkia vastaan.

HYYTÄVÄT HETKET
Radioastronomi Zane Zaminsky (Charlie Sheen) uskoo havainneensa kosmisessa kohinassa älyllisen signaalin. Zane saa välittömästi potkut kertoessaan havainnoistaan esimiehelleen (Ron Silver).
Omin päin Zane yrittää epätoivoisesti selvittää signaalin alkuperää, mikä johdattaa hänet Meksikoon, jossa salaperäinen energiavoimala näyttäisi generoivan muutakin kuin sähköä. Kun mahdollista lähestyvää luonnonkatastrofia tutkiva tiedenainen Ilana Green (Lindsay Crouse) löytyy kuolleena, alkaa Zane epäillä, että hän on salaliiton jäljillä.

THE CHASE
Jack (Charlie Sheen) on pakomatkalla kohti Mexikoa. Matkalla hän pysähtyy huoltoasemalle jossa olevat poliisit tunnistavat hänet. Kaaoksen keskellä hän kidnappaa nuoren naisen ja varastaa uuden valkoisen BMW:n. Pakomatka päätyy nopeasti median kuuluttamana koko kansantietoisuuteen ja sitä seurataan suorassa tv-lähetyksessä. Kidnappauksen uhrikin paljastuu USA:n rikkaimman miehen tyttäreksi. BMW kulkee 250 km tunnissa kohti Mexikoa, perässä kymmenittäin poliisiautoja sekä helikopteri. Voiko asiat enää olla huonommin...

ARIZONA KYTTÄ
Dan Saxon (Charlie Sheen) on poliisi Arizonasta. Hän on äkkipikainen ja täysin arvaamaton mutta valmis ylittämään vaaran rajan saadakseen tehtävänsä suoritettua. FBI tarvitsee juuri Dan Saxonin kaltaisen miehen vaaralliseen, jopa mahdottomalta tuntuvaan tehtävään.
Saxon saa tehtäväkseen soluttautua Helvetin Enkeleiden Shakaalit nimiseen moottoripyöräjengiin, jota FBI epäilee aseiden ja huumeiden välittäjäksi - mafian oikeaksi käsivarreksi.
Väkivaltaisen Shakaalien veljeskunnan jäseneksi päästäkseen Saxonin on ylitettävä kaikki häneen kohdistuvat epäilykset ja osallistuttava jengin laittomuuksiin - pahoinpitelyihin, ryöstöihin ja jopa murhaan.
Tavalla tai toisella, keinoja kaihtamatta, Saxonin on saatava todisteet Shakaaleja vastaan ja jengi oikeuden eteen. Vaikka henkensä kaupalla...
Elokuva perustuu todellisiin tapahtumiin. Dan Black -niminen poliisi määrättiin suorittamaan salaista tehtävää. Tämän elokuvan kuvaamien tapahtumien seurauksena pidätettiin yli 800 Helvetin Enkeleiden jäsentä kolmesta eri jengistä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

65 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.3.2023 21:39
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
8.11. klo 10:51

Niin muut löytyy niin siksi kysyn että myytkö erikseen?

12.11. klo 20:55

mieluummin kaikki kerralla

7.11. klo 21:31

Hei. Myytkö erikseen Arizona kyttä?

8.11. klo 6:06

mieluummin kaikki kerralla