Kuvaus

Tästä  kuvanmukainen, HYVÄSSÄ ISKUSSA oleva kovakantinen opus.

Charlotte Davis Kasl: Elämänilon kirja  

-
101 tapaa iloita arkipäivästä

Luovu turhista peloista, ankeista muistoista, piinaavasta itsekritiikistä… Opettele sen sijaan hyväksymään itsesi hyvine ja huonoine puolinesi, löydä sisimmässäsi uinuva luovuus ja leikkimieli! Silloin selviät arjen paineista paljon vähemmällä stressillä. 

Kirjassa on 101 inspiroivaa ideaa, jotka tuovat iloa arjen harmauteen. Ne ovat yksinkertaisia mutta silti syvällisiä tapoja luoda yhteys omaan sisimpään ja antaa sieltä löytyvän ilon siemenen alkaa versoa.

Charlotte Davis Kasl on psykologi, terapeutti ja healer, joka opastaa ihmisiä nauttimaan aisteistaan ja ottamaan elämän entistä rennommin.

9. painos

Suomentanut Auli Hurme-Keränen

Painettu Karisto Oy:n kirjapainossa
Hämeenlinna 2001


VOITTOHUUTO ja PK. 2.15e TILILLE -> PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 05/18, 10/17, 04/17, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
tai
Sulkeutuu 80 vrk 8 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 80 vrk 8 h 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.