Kuvaus

CHEEKin kaksi viimeisintä levyä JARE HENKIK TIIHONEN  1 ja JARE HENRIK TIIHONEN 2 on pantu yhteen samalle  levylle, joka ilmestyi vuonna 2011.

Jare Henrik Tiihonen 1 oli Suomen 15. myydyin albumi vuonna 2009. Rap-genren levyistä se oli ylivoimaisesti myydyin.Albumi nousi debyyttiviikollaan (22/2009) Suomen virallisen albumilistan kärkipaikalle, jonka se kuitenkin menetti jo viikon jälkeen. Yhteensä levy oli top-40 listalla 21 viikkoa, joista 13 viiden parhaan joukossa. Albumi on ylittänyt kultalevyyn oikeuttavan tukkumyyntimäärän.

Tuplalevy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 6 euros, other countries 6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

cd 1:

Jare Henrik Tiihonen 1

Mitä tänne jää Fresh (mukana Sini) Jos mä oisin sä Kaikki hyvin (mukana Lord Est) Tytöt (mukana Herrasmiesliiga) Haurasta (mukana Tasis) Viihdyttäjä Pelkkää puhetta Kaltevaa pintaa (mukana Sami Saari) Jare Henrik Tiihonen Herrasmiesliiga (mukana Herrasmiesliiga & Mika Tauriainen) Jää (mukana J. Ahola)

cd 2:

Jare Henrik Tiihonen 2:

01. Viimeiseen Hengenvetoon feat. Illi
02. Maanteiden Kingi
03. Niin Hyvin Että Hävettää feat. Mia
04. Jippikayjei
05. Mikä Siinä On feat. Jontte
06. Resepti feat. Herrasmiesliiga
07. Mä En Nää Rakkautta feat. Sami Saari
08. Repsikka feat. Osmo Ikonen
09. Takapulpetin Poika
10. Tyhmää Ja Tyylikästä
11. Orjantappuraa
12. Se Parhaiten Nauraa feat. Herrasmiesliiga

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 22 h 33 min 13 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,50 € Sulkeutuu 22 h 33 min 13 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.