Kuvaus

[AC0816]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ  iskussa oleva nidottu painos STING / the POLICE / brittirock / New Wave diggareille. 


Christopher Sandford: STING - Elämäkerta

Gordon Matthew Sumner syntyi köyhään työläisperheeseen vuonna 1951. Hän varttui hippiajan Newcastlessa ja päätyi sittemmin jazzia rakastavaksi kansakoulunopettajaksi. Sen jälkeen hänestä tuli ensin lontoolainen punkkari, uuden aallon The Police -yhtyeen laulajabasisti ja sittemmin koko maailmalle tuttu poptähti Sting.

Tässä kirjassa Stingin ystävät ja viholliset kuorivat tähden kiillon alta esiin todellista ihmistä. Syvältä löytyy moniulotteinen persoona: lahjakas säveltäjä ja muusikko, oikukas ja vaativa työtoveri, merkittävä ympäristöpoliitikko ja rauhaa rakastava perheenisä-joogi.

Kirjan arvostelut:

”Erittäin hyvin kirjoitettu, kriittinen ja huolellisen tutkimustyön tulos.” – The Guardian

2. painos

Suomennos J. Pekka Mäkelä

LIKE

Gummerus Kirjapaino Oy, Jyväskylä 2005

VOITTOHUUTO JA PK.  1.80e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,50 €
Sulkeutuu 93 vrk 10 h 51 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,50 € Sulkeutuu 93 vrk 10 h 51 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.