Kuvaus

Nurkista löytyy 2kpl uusia pakoputken etupätkiä BX:ään. Sopivuudet kuvassa. Ilmeisesti ei sovi kattimallit ja 16 Soupapes? 

 

 

Tilitietoni löydät kaupan sulkeuduttua meklarin viestistä. Jos olet huutanut useamman kohteen, odota yhteydenottoani loppusumaa koskien.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

25 €
Sulkeutuu 12 vrk 22 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

25 € Sulkeutuu 12 vrk 22 h 4 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
4.9. klo 15:51

teemutapaniriikonen@gmail.com
Jos kuvan lisäksi saisit vielä mitattua tuon putken kokonaispituuden ja vaikka sen laipan koon, niin olisin erittäin kiitollinen. Saan tarkemmin varmistettua tuon sopivuuden autooni. :)

3.9. klo 13:25

Saatkos otettua mittoja siitä alkupään kiinnityksestä? Ja vaikka kuvankin myös. Huomasin katsoneeni, autoni vuoden väärin; kyseessä onkin -88 yksilö, katalysaattori tuli mukaan myöhemmissä malleissa. Onko hinta kappaleelta vaiko molemmat yhteensä?

3.9. klo 18:06

Hinta kappaleelta. Nämähän on esim. Motonetillä 70e/kpl, että kallis ei pitäisi olla. Molemmat menee kyllä yksillä toimituskuluilla. Voin lähettää kuvan etupäästä, kun annat sähköpostin mihin lähettää.

2.9. klo 10:08

Kenties tyhmä kysymys, mutta osaatko kertoa, että sopiiko vuoden 1991 BX19 GTI:hin? Kuvassa näytti mallimerkintä GT, tuskinpa suuria eroja on?

2.9. klo 19:02

Tuskin sopii ainakaan suoraan, kun GTI:n etuputkessa on myös ensimmäinen vaimennin ja sitten siellä on vielä katalysaattori hämmentämässä pakkaa lisää. Jos yhtään osaan listoja oikein tulkita, niin nämä putket sopivat suoraan ei-vähäpäästöisiin malleihin.