Kuvaus

City of Men  -  Kaudet 1 ja 2  -  2 DVD


Alkuperäisnimi:     Cidade dos Homens

 

Rio de Janeiron slummien kovaan ja vaaralliseen elämään tutustuttiin elokuvassa City of God, joka sai neljä Oscar-ehdokkuutta. Nyt palaamme takaisin Rio de Janeiroon jatko-osassa City of Men.

Tällä kertaa päähenkilöinä ovat nuoret miehet Acerola ja Laranjinha, joita saamme seurata heidän tavatessaan tyttöjä, joutuessaan hankaluuksiin poliisin ja paikallisten huumekonnien kanssa, rentoutuessaan rannalla, juhliessaan ja heidän törmätessään yhteiskunnan ennakkoluuloihin – lyhyesti sanoen, seuraamme heitä niin iloissa kuin suruissakin.

Kyseessä on koskettava ja kipeän realistinen, mutta samaan aikaan hauska, hurmaava ja optimistinen kuvaus kahden nuoren miehen elämästä slummissa, jota he kutsuvat kodikseen.

City of Men on City of God:n minisarjamuotoinen jatko-osa. Elokuvilla on sama ohjaaja, käsikirjoittaja ja kuvaaja, ja suuri joukko samoja näyttelijöitä. Poukkoileva tyyli, tempo, musiikki ja tunnelma on helppo tunnistaa, ja City of Men on alkuperäisen elokuvan tavoin menestynyt hyvin sekä kotimaassaan että ulkomailla.

 

Pääosissa: Douglas Silva, Darlan Cunha 

Valmistusvuosi: 2002 - 2003

Kesto: 4 h 46 min


Tekstitys:  Suomi, Ruotsi

R2

K-15

Norjajulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,95 €
Sulkeutuu 23 vrk 11 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 23 vrk 11 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.