Kuvaus

LONDON CALLING on brittiläisen THE CLASHIN joulukuussa 1979 julkaisema albumi, joka merkitsi yhtyeelle kaupallista ja taiteellista läpimurtoa. Suoraviivaisen punkin lisäksi albumin tyylikirjo kattoi niin amerikkalaistyyppisen rockabillyn ("Brand New Cadillac"), Phil Spector -tyylisen popin kuin myös reggaen ("London Calling", "The Guns of Brixton" ja "Revolution Rock") ja skan ("Rudie Can't Fail"). Albumin tunnetuimmat kappaleet ovat nimikappaleen lisäksi "Clampdown", "Spanish Bombs", "The Guns of Brixton" ja "Train in Vain".

Kriitikko- ja yleisöäänestyksissä London Calling on tavallisesti menestynyt hyvin: muun muassa Rolling Stone -lehti valitsi vuonna 2000 albumin 1980-luvun parhaaksi levyksi (London Calling ilmestyi Yhdysvalloissa vuonna 1980) sekä vuonna 2003 kaikkien aikojen kahdeksanneksi parhaaksi.

Albumin kuuluisan kansikuvan otti Pennie Smith New York Palladiumilla 21. syyskuuta 1979. Se kuvaa basisti Paul Simononia murskaamassa bassokitaraansa lattiaan. Kannen typografia imitoi Elvis Presleyn debyyttialbumia Elvis Presley. Q Magazine valitsi myöhemmin kuvan kaikkien aikojen parhaaksi rock-valokuvaksi. Pennie Smith itse ei olisi halunnut valokuvaa käytettävän, koska se oli hänen mielestään teknisesti epäonnistunut.

Levy on uudenveroinen. Kyseessä on vuoden 1999 cd-painos (restored, remastered ´99, original artwork) Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen pehmustetussa helposti-kuoressa 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kannattaa huutaa useampia kohteita:

3,2 euron maksulla kulkee 2 cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia.

Kappalelista:

Mick Jones ja Joe Strummer tekivät kaikki muut laulut paitsi erikseen mainitut

"London Calling" (3:20) "Brand New Cadillac" (2:08) (Taylor) "Jimmy Jazz" (3:54) "Hateful" (2:44) "Rudie Can't Fail" (3:29) "Spanish Bombs" (3:18) "The Right Profile" (3:54) "Lost in the Supermarket" (3:47) "Clampdown" (3:49) "The Guns of Brixton" (3:09) (Simonon) "Wrong 'Em Boyo" (3:10) "Death or Glory" (3:55) "Koka Kola" (1:47) "The Card Cheat" (3:49) (The Clash) "Lover's Rock" (4:03) "Four Horsemen" (2:55) "I'm Not Down" (3:06) "Revolution Rock" (5:33) "Train in Vain (Stand by Me)" (3:09)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 4 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,50 € Sulkeutuu 7 vrk 4 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.