Kuvaus

Tuotteen Clatronic DR 3280 Sylinterihöyrypuhdistin 1,5 L 1500 W Musta Harmaa kuvaus


Clatronic DR 3280 Sylinterihöyrypuhdistin 1,5 L 1500 W Musta Harmaa

Tuo kotiisi tehokas ja monipuolinen Clatronic DR 3280 Sylinterihöyrypuhdistin! Tämä laite tarjoaa sinulle helpon ja kätevän tavan puhdistaa kodin eri pinnat tehokkaasti ja hygieenisesti höyryn avulla.

Tehokas ja monipuolinen puhdistus

Tämä sylinterihöyrypuhdistin tarjoaa sinulle huippuluokan puhdistustehoa. Sen 1500 watin tehokas moottori tuottaa runsaasti höyryä, joka irrottaa tehokkaasti likaa ja pinttyneitä tahroja eri pinnoilta. Voit käyttää tätä puhdistinta esimerkiksi kylpyhuoneessa, keittiössä, lattioilla ja matolla. Laitteessa on myös 1,5 litran säiliö, joka tarjoaa riittävästi vettä jatkuvaa käyttöä varten.

Kätevä ja helppokäyttöinen

Tämä Clatronic sylinterihöyrypuhdistin on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Siinä on kätevä kahva ja pyörät, jotka mahdollistavat laitteen helpon siirtämisen ympäri kotia. Lisäksi laitteessa on erilaisia suuttimia ja harjoja, jotka helpottavat erilaisten pintojen puhdistamista. Voit valita eri höyryasetuksia ja säätää höyryn voimakkuutta tarpeidesi mukaan.

Korkealaatuiset materiaalit ja tyylikäs design

Tämä sylinterihöyrypuhdistin on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, jotka takaavat sen pitkän käyttöiän. Musta ja harmaa värimaailma antaa laitteelle tyylikkään ja modernin ilmeen, joka sopii hyvin erilaisiin

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.