Kuvaus

Jonathan Clements: Mannerheim. Sotilas, presidentti, vakooja

  • Docendo, 2014 (suomennos); pokkari, 334 sivua, mustavalkoisia kuvia
  • Hyväkuntoinen käytetty kirja. Pientä kulumaa kannen kulmissa, muuten ok ja siisti sisältä
  • HINTA: 6 euroa + toimituskulut kirjeenä 4 euroa = 10 euroa TAI seurattavana pakettina 6 euroa = 12 euroa (suosittelen pakettia, koska en voi vastata postin hukkamista kirjeistä, mutta ostaja valitsee itse minkälaisen toimituksen haluaa) (HUOMIO: Esim. 7 eurosn pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla. Katso esim. historia - Haku - Huuto.net TAI mannerheim - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Kahden sukupolven ajan Itä-Aasia kiehtoi tsaarien Venäjää satujen, ihmeiden ja uhan tyyssijana. Villissä idässä vapaaehtoisina palvelustaan suorittavien suomalaisten joukossa oli myös C. G. E. Mannerheim, pietarilaisia velkojiaan pakeneva everstiluutnantti.

Teos kokoaa yhteen poimintoja Mannerheimin elämästä ja keskittyy erityisesti hänen vaiherikkaaseen Itä-Aasian-uraansa, johon sisältyi taistelu japanilaisia vastaan Mantsuriassa ja eeppinen kahden vuoden vakoiluretki halki Aasian. Tarkastelun alla ovat myös Mannerheimin ja Pelliot’n, Aasian-matkan vastahakoisen ranskalaisen yhteistyökumppanin, väliset jännitteet.

Alunperin brittilukijoille suunnattu kirja avartaa näkökulmaamme, miten kansallisesta merkkihenkilöstämme kirjoitetaan ulkomailla. Tämä pääosin autenttisena julkaistu populaarihistoriallinen teos varmasti sekä

hakusanat: Marsalkka Mannerheim elämänkerrat henkilöhistoria Aasia Kiina Suomen historia

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 53 vrk 9 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 53 vrk 9 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.