Kuvaus

Uudenveroinen Tupladvd Ruotsikansilla, Clint Eastwood - For A Few Dollars More & Den Gode, Den Onde, Den Fule.

Suomitekstitys molemmissa leffoissa.

Vain muutaman dollarin tähden / For a Few Dollars More

Oscar-voittaja Clint Eastwood jatkaa tavaramerkikseen muodostuneessa roolissaan "miehenä ilman nimeä" Sergio Leonen kuuluisan dollaritrilogian kakkososassa. 

Luodinkovaa toimintaa ja auringonkärventämää jännitystä pursuva elokuva lukeutuu edelleen kaikkien aikojen suurimpiin lännenelokuviin!

Eastwood on tarkkasilmäinen, nopeaälyinen palkkionmetsästäjä, joka seuraa Indion - seudun salakavalimman rikollisen - verisiä jälkiä. Hänen pahin kilpailijansa, eversti Mortimer (Lee Van Cleef), on päättänyt napata Indion ensin - elävänä tai kuolleena.

Epäonnistuttuaan saalistuksessaan - tai toistensa eliminoinnissa - kaksikolla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tehdä yhteistyötä tai kohdata varma kuolema Indion ja tämän murhanhimoisen lainsuojattomien joukon käsissä.

 

Hyvät, Pahat ja Rumat  
 

Kaikkien aikojen kunnianhimoisin, graafisin ja tyylillisesti vaikuttavin western Hyvät, pahat ja rumat on vangitseva toimintaklassikko ja tulenarka sekoitus myyttiä ja realismia. Nyt tämä ohjaaja Sergio Leonen eeppinen mestariteos on ensi kertaa restauroitu sen ansaitsemaan loistoon, sisältäen mm. 18 minuuttia harvoin esitettyä materiaalia.

Clint Eastwood on voittamaton "mies vailla nimeä", joka lyöttäytyy yhteen kahden revolverisankarin (Lee Van Cleef ja Eli Wallach) kanssa jäljittäen varastettua kulta-aarretta. Yhteistyö ei ota luonnistuakseen kovapäisten lainsuojattomien kesken, ja kolmikon on myönnettävä hengissä ja järjissä pysymisen tarjoavan kovimman haasteen sodan repimässä maassa.

Elokuvan voimaa pursuva, ennakkoluuloton tyyli oli sen valmistuttua ennen näkemätöntä, eikä vastaavaa olla nähty tänäkään päivänä. Hyvät, pahat ja rumat on lajityyppinsä ehdoton merkkiteos - aitoon Clint Eastwood-tyyliin!

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 37 vrk 7 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4,50 € Sulkeutuu 37 vrk 7 h 20 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.