Kuvaus

Clint Eastwood: BIRD  DVD

 

Clint Eastwood tekee kunniaa rakastamalleen jazzille elokuvassa Bird, josta hän voitti parhaan ohjaajan Golden Globe -palkinnon. Elokuva kertoo kiehtovan tarinan uraauurtavasta jazzmuusikosta Charlie "Yardbird" Parkerista. 

Kuin vangitseva jazz-riffi, menneisyys ja tulevaisuus sekoittuvat keskenään elokuvan kertoessa Birdin taituruudesta ja tuhoisista ylilyönneistä. 

Forest Whitaker (Cannesin elokuvajuhlien paras näyttelijä -palkinto) nimiroolissa on kuin liian suurella roihulla lepattava liekki. Diane Venora hehkuu yhtä loistavana uskollisen vaimon Chan Parkerin roolissa, josta hän sai New Yorkin elokuvakriitikoiden paras naissivuosa -palkinnon. 

Parkerin sooloesitykset on taidokkaasti yhdistelty nykymuusikoiden taustoihin ja Bird elääkin vahvimmin musiikillaan - se palkittiin Oscarilla parhaasta äänityksestä. Eastwoodin käsissä Bird todella elää.

Ohjaus: Clint Eastwood 

Pääosissa: Forest Whitaker, Diane Venora, Michael Zelniker, Samuel E Wright, Keith David, Michael McGuire, James Handy, Damon Whitaker, Morgan Nagler

Valmistusvuosi: 1988

Kesto: 2 h 34 min

 

 

Katso myös muut myynnissä olevat elokuvani! 

https://www.huuto.net/haku/sellernro/1868445/category/86

Pakkaan tuotteet hyvin, mutta en vastaa huutokohteeseen kohdistuneesta postin kuljetusvaurioista enkä postin kadottamista toimituksista! Tähän mennessä ei kuitenkaan ole yksikään kirje hävinnyt postissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 57 vrk 1 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

35 € Sulkeutuu 57 vrk 1 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
9.4. klo 23:20

Ok kiitos tiedosta, jätän väliin.

9.4. klo 22:13

Onko suomenkielinen tekstitys?

9.4. klo 23:14

Englanti näyttäisi löytyvän ja muita kieliä, mutta ei suomitekstitystä