Kuvaus

Rautainen Coogan
Elokuva sijoittuu New Yorkissa kuusikymmentäluvun, on noin sheriffi Arizonasta saatto vanki voidaan luovuttaa. Sheriffi menettävät mutta vahingossa poistanut hänet Manhattanin asfaltti viidakkoon. Parittajat, rikollisia, hippejä ja poliisi Eastwood täyttää suurkaupungissa on humoristinen päinvastoin kuin salaperäinen, vaarallinen mies Villin lännen. Ei ole ihme, että tämä on yksi Siegel eniten viihdyttäviä filmejä. "Rautainen Coogan", muistuttaa "Crime Scene Manhattan" tutkimuksessaan kaupungistumisen vaikutuksista individualismi, on rennompaa kuin edeltäjänsä ja käyttää laajempaa ja mielikuvituksellinen valikoima hahmoja ja paikkoja.


Kourallinen dynamiittia
vaarallisin heistä kaikista saa aivan armeijan aseistettu kahdella pistoolit ja käsi täynnä dynamiittia.
tässä Lawless seikkailu asetettu Meksikossa vuonna 1800, mikä vapauttaa amerikkalainen palkkasoturi nunna hänen hyökkääjä. Satunnainen kohtaaminen osoittautuu onnenpotku hänelle, sillä hän tietää paljon upseerit vuonna garnision hän aikoo hyökätä. Lopulta hän huomaa, että hän ei ole nunna. Romanssi esiintyykin seinien jaettu ja myytit räjähtää tässä voimakas seikkailuelokuva.


Yön painajainen
Clint Eastwood debytoi ohjaajana tämän nykyajan trilleri epäterveellinen pakkomielle. Eastwood pääosassa suosittu radiojuontaja Dave Garver, joka toistuvasti täyttää naispuolinen kuulija toiveet kyseiseen kappaleeseen "Yön painajainen". Sen jälkeen, kun nainen järjesti kokouksen lempipaikaltaan alkaa pari kuuma rakkaussuhde. Mutta kun Dave päättää rikkoa suhdetta muuttuu Evelyn intohimo järjettömän väkivallan. Pian kaikki ja jokainen Dave elämässä tavoite Evelyn tappava pelottelukampanja.


Joe Kidd Joe Kidd on Clint Eastwood iskussa kuin palkkionmetsästäjä etsimään jengi Meksikon rosvot. Veteraani ohjaaja John Sturges kasvaa liian suuriksi merkittävästi taustanaan dramaattinen High Sierra ja Robert Duvall, kuten tavallista, vankka vaivaa, että ryppyiset karjankasvattajia.
tietenkin Eastwood pyssymies oma näkemys oikeudenmukaisuuden, mikä ase taisteluita ja konfliktit paras toiminta tyyliin. Finaali ei petä juna törmää sedan jossa paha tyyppejä piilossa.


Kuten Eastwood sanoo: "Länsi Elokuvat on aina ollut ja on aina olemassa." Joe Kidd on yksi parhaista.


High Plains Drifter
Muukalainen ratsastaa pieneen kaupunki villin lännen. Nuo kaupungissa asuvien pelkäävät häntä, ja kolme miestä yrittää tappaa hänet ilman menestystä.
Hän tarkastaa huoneeseen ja päättää jäädä. Samaan aikaan jengi lainsuojattomia suuntasi kaupunkiin kostaa. Onnistua kaupungin johtajat suostutella muukalainen auttaa heitä?


Tehtävä Alpeilla
Jonathan Hemlock on taiteen opettaja ja keräilijä, joka rahoittaa hänen harrastus työskentelemällä valtion virasto, jolla on eri tehtävä. Hän tekee tapaus löytää henkilö kiipeily joukkue on venäläinen salamurhaaja. Hän on siis noudatettava joukkue tutkimusmatkalle.


Tekstitykset
Tanska
Englanti
Suomen
Norja
Ruotsi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 64 vrk 7 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20 € Sulkeutuu 64 vrk 7 h 14 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.