Kuvaus

ClipAir® Sleep -sieraintenlaajentajat pitävät nenän auki ja hillitsevät kuorsausta

ClipAir® on huomaamaton ja käytössä miellyttävä. Sieraintenlaajentajat parantavat merkittävästi hapenottokykyä ja tätä kautta vähentävät / ehkäisevät kuorsausta ja myös kurkun kuivumista. Sierainten kautta hengittäminen on tärkeää, sillä se auttaa pitämään hengitystiet kosteina ja lämpiminä. Tällöin myös epäpuhtauksien suodattuminen on mahdollista. ClipAir ehkäisee sierainten supistelua, kun hengitetään syvään.

ClipAir on sveitsiläinen laatutuote, joka on valmistettu laadukkaasta lääketieteellisesti hyväksytystä materiaalista. Se on tehokas ja monta kertaa käytettävä. Pakkauksessa on mukana kolme eri kokoa (S, M ja L) joten voit kokeilla, mikä sopii parhaiten juuri sinulle.

Sieraintenlaajentimia voidaan käyttää samanaikaisesti kuorsauskiskojen / purentakiskojen kanssa.

KÄYTTÖ:
Sieraintenlaajentajien käyttö on yksinkertaista: ne asetetaan ulokkeet edellä syvälle sieraimiin. Laajentajia voi tarvittaessa myös muotoilla itselle paremmin sopiviksi: laita laajentajat lämpimään veteen (60°C) ja muotoile juuri sinun sieraimiisi hyvin "istuviksi". Laajentimien suositeltava käyttöikä on noin 3 kuukautta, mikäli niitä käytetään jatkuvasti. Laite huuhdellaan käytön jälkeen miedolla saippualiuoksella ja haalealla vedellä.

SN03

_ _ _

kuorsaus kuorsaaminen uniapnea hengitysvaikeudet

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

16,90 € / kpl
Sulkeutuu 12 vrk 21 h 7 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

16,90 € Sulkeutuu 12 vrk 21 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.